You Are The Best - Tag By Lina

Halllloooo semua. Rasanya minggu ini entry-entry dari blogku, akan penuh dengan sessi menjawab tag dan  sertai contest. Banyak yang dah tertangguh. Citer- citer lain kita postponed dulu yea. Lagipun aku agak busy mengejar dateline project ku. Huhuhuhu. Ok sessi entry dan tag/contest dimulakan award "Online Best Friend Award". Award pink pemberian Lina. Hampir 2 hari ku mengarang entry ni. Penat memerah otak. Kehkehkeh.Anyway thank you Lina. Sorry terlalu lama ku peram award ni. Tapi tak jadi pekasam lagi. Ok kepada yang telah aku tagkan, sudi-sudi amik ye.

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
  • always dropping by at my 'picisan' blog and drop a warm comment ~ thank you so much
  • always write her blog with English ~ my english so bad, mintak ajar tuition, Lina
  • currently work hard for her master. ~ good luck, dear.
  • Klang girl, but currently in Miri Sarawak ~ sometimes complain about the price over there, hehehe...
  • lovely couple, still in honeymoon mood ~ Always dating bersama-sama
2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
  • I love pink or anything yang berunsur kemerah-merahan. Kalo tak tak kan kasut ku merah.
  • Takut naik motor
  • Teringin nak derma darah, but under weight
  • People said Im 'manja' but at the same time 'garang'. Hahaha, konflik identiti kah aku ni???
  • People always think Im still student. Ingatkan di dunia realiti jer, tp dunia maya ni gak. Ahakss..Dengan ini kuumumkan aku lahir thn 80. So kira sendiri ye. Hehehehe
3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
  • cikgu isza ~ updated her blog more than 3 times per day. I`m so impress. Currently ada GA di sana.
  • emme ~ sgt rajin sertai contest, sering memberi kata-kata semangat. thank you, muaah
  • my little diary ~ gf Farid Kamil, hehehe mesti dia suka bila aku describe dia mcm ni
  • khairol ghani ~ young dady and his wife also blogging. After this baby dia pun blogging gak rasanya 
  • kak yong ~ mother of 3, always have GA at her blog. Gi lah jengok, mana tau you have a good luck
  • azh ~ a very caring friend, and his blog penuh dgn nasihat berguna.keep it up, my friend
  • nobita ~ masih student. a brilliant student.
  • mommynana ~ among the top bloggers, tp tidak sombong 
  • gadis bunga ~ pernah membuat entry berani tentang kenapa tak kawen lagi. So brave, tp itulah sebenarnya realiti kehidupan. bravo girl. Oh, photo di blog dia cantik-cantik. I like it :)
  • ailyna ~ baru kenal semalam. dan ingin trus mengenali mu. Currently she have GA about breast cancer. 

psss...pssstt...ini merupakan award terpanjang pernah aku jawab....fuuhhh

    18 comments:

    My Little Diary said...

    wah!!!... suke300x... mmg salu berangan utk menjdk gf farid kamil, tapi malangnya farid kamil tak mengenaliku... huhu..tapi saya tak kesah.. janji rock!

    AngahSayang2314 said...

    wah jawab gak tag tue kan?? hehehe

    noreed said...

    to my little diary: hahaha suka smp 300x tu. suka bangat ni...

    to angahsayang: wajib jwb. tu tandanya kita menghargai pemberian orang :)

    etomyam said...

    wah perkongsian menarik ni, samalah kita pun tak pernah derma darah hehe

    noreed said...

    to etomyam:hehehe under weight jugak ke?

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    timaseh folo.

    keep in touch ya..

    noreed said...

    to azrina: trima kasih sudi singgah di sini dan follow sy jugak. insyAllah kita saling berhubung walau di alam maya :)

    cikgu isza said...

    terharunya bila ada orag bagi award.. terima kasih..

    tunggu yer.. insyaallah ada entri mengenainya..

    eMMe said...

    saya dah penah jwp award ni, errrr...kene jwp lagi ke? colection my award leh scroll bawah my blog
    thx for da award..dear~

    khairolghani said...

    alamak..ada pulak dah dalam list..tengok la nanti kalau ada masa..rasa macam dah berkurun tak jawab tag..hutang2 tag sebelum ni pun tak setel lagi..hehe

    Lina Rahim said...

    thanks buat tag Noreed..anyway, ENglish saya pun tak berapa la bagus sangat..cuma berlatih untuk menhdapi peperiksaan English nanti next month..

    kakyong said...

    terkena sudah... hehehehe... :D

    noreed,
    as usual, faham2 ajer lah kak, akak mu ini suka merepek dari menjawab tag.. tp akan diusahakan... kakyong simpan link ni dulu ya...

    rasa cam nak berkenalan dengn semua yg noreed listkan ni.. kenal cikgu isza jer... emme pun baru 1 kali kakyong terjah blog nyer... ;)


    betul ke lahir tahun 1980.. ke 1980+++?

    noreed said...

    to cikgu isza: ur most welcome. tak pe kak takes ur time.

    to lina:good luck with ur exam, lina

    noreed said...

    to emme:same2.sorry tak check plak emme dah dpt ke blum, i give to all bloggers yg sudi dtg cni, as a token of appreciation from me. cth nya awk :) tak jwb pun tak pe emme. bukan kena saman pun..hehehe

    Nobita Sensei said...

    wow..doumo arigatou gozaimasu yer. brilliant? haha.. tak kot.

    noreed said...

    to khairolghani: kena tulis hutang dlm buku 555.hehehe. sy ade email awk tny technical question about blogging.kalo sempat tlg check ye :)

    noreed said...

    to kak yong: btul lah kak. mn ada org nak mengaku tua. that is my birth year...heheh nape tak percaya? take ur time kak yong. tiada paksaan, sy tag sbg tanda penghargaan utk akak :)

    noreed said...

    to nobita: haish ceh,ceh..merendah diri plak. ape2 pun good luck in ur study ok.

     

    talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino