Sape nak hadiah free dari Paris?

Has been tag by Lina Rahim.Thank you so much Lina





1. Buat entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog Nadia - Kurang Pasti btul ke macam ni? Harap-harap betul
 

2. Letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg dan link kan terus ke entry ni ye- Baaikk

3. Jadi follower blog Nadia - Baaikk

4. Tag 3 org blogger lain dan pastikan diaorg tahu bahawa mereka telah ditag! - Baaikk
     Insan bertuah yang saya tag ialah : Kak Ella MommyPinky, Kalam Hati

5. Tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye. - Baaikk

Bila expired date nyer ni? --------->20.11.2010, 12.00 PM (20112010 |1200) -cantik plak no nyer


Ok, kepada semua contestant good luck. Kepada yang telah ditag, jom joint ye. Rasanya aku blum pernah tag mereka lagi. So untuk merapatkan silaturahim di dunia blog ini, jangan marah ya bila anda ditag. Ini tag bukan sebarang tag. Boleh menang hadiah kalo bernasib baik. Kepada pihak penganjur, Nadia semoga trus sukses di dalam blogging and thank you anjurkan this giveaways Eiffel Tower

psstt...ppsstt...Semput buat entry ni, entry harus siap tepat jam 12.00 AM.


8 comments:

MasZuber said...

macam menarik nie nak join..

Kalamhati said...

errk diriku ditag..bermakna cabaran harus disahut..saya yang menurut perintah!kikiki

tq noreed ingat akak!=)

noreed said...

to masZuher: jom joint mas, kalo tak silap ada 5 hadiah yg ditawarkan. mn tau bernasib baik

to kalam hati: most welcome kak. tak pe bila akak free buat lah. tiada paksaan di cni :)

Kyuubi said...

uh, mcm best je ni. nanti jap, fikir nk join ke x... huhu

noreed said...

lorr tak yah lah pikir2.jom lah joint. mn tau bernasib baik.jom,jom...

ozzy said...

salam..
Good luck noreed..cuma pelik juga dgn syaratnya ..hadiah akan diberi berdasarkan apa.

noreed said...

to ozzy: thanks bro ozzy. i think it based on luck kut. which is....i always not the lucky one...huhuhu

butterflyana said...

Good Luck! ;)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino