Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

Selamat malam buat pembaca blogku. Huh! Sungguh penat baru balik hospital melawat kawan yang paru pas operate. Citer tu nnt aku citer di entry yang lain ye.  Kali ni mahu cerita tentang GIVEAWAY untuk bulan OKTOBER yang dianjurkan oleh HazmanFadzil.com.

Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM
Jom buang toxin


Hadiah GiveAway kali ni adalah Detox Foot Pad. Apa tu? Alah macam koyok yang boleh tampal kat kaki. Tetapi function koyok ni, untuk buang toxin dalam badan kita. Ye lah pas raya ni kan, macam-macam makanan dah kita balu. Jom kita detox kan diri.

Kalo dapat Detox Food Pad, mau bagi kepada ibu ku. Ini kerana semasa ibu buat rawatan di Pusat Rawatan Saraf, tukang urut tu bagitau badan dia ada banyak toxin. Huish! Raya ni dah lah makan banyak sambal kacang with ketupat kan? Oh, menurut Wan si tukang urut tu, pengambilan kacang yang berlebihan boleh menambahkan kesan toxin di dalam badan.

Ini merupakan kali kedua aku joint contest dari blog HazmanFadzil.com.Kali pertama dulu GiveAway Duit Raya. GiveAway dia selalunya bukan berdasarkan nasib (luck). Kira sape pantas, sape usaha dia dapat. Kalo ikutkan luck memang aku ni jarang sket bernasib baik. Huhuhu.

Macam mana mau joint ini contest. Senang sahaja. Pastikan jantina anda perempuan. Dan cepatcepat jadi antara 50 terawal yangjoint contest ni.  Aku ni pun dah di hujung tanduk tak tau lah sempat ke tak. Pastu buat entry khas tentang GiveAway ni. Tetapi mesti bertajuk "Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM" . Last sekali pergi comment kat blog beliau bersama link entry khas berkenaan. Senang jer kan?

Good luck kepada semua contestant. To saudara Hazman Fadzil, terima kasih kerana menganjurkan GiveAway yang cukup menarik ini.

psss...pssstt...harap-harap saya tersenarai lah hendaknya....Ammiiinnn

2 comments:

hazman aka species1980 said...

tengkiu for the post entry......

noreed said...

to hazman: no prob. kalo dapat nnt another post entry akan menyusul.

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino