Happy Weekend Everyone

Salam pagi Ahad buat semua. Apa kabar semua pengunjung blogku. Terima kasih ku ucapkan kerana sudi menjengah di blog ku. Apa aktiviti hari ini? Walau apa pun aktivti yang korang lakukan, semoga berbahagia bersama family tercinta.



Hmmm hari ini, tiada idea untuk aku mengomel di sini. Bukan tak ada cerita tetapi  malas nak mengarang. Just nak blogwalking melawat kawan-kawan seperjuangan. Breakfast apa hari ni? Pagi ini breakfast ubi rebus yang direbus khas oleh ibu tercinta. Nyum...nyum...sedap. Tapi aku tak berapa reti makan ubi dengan kelapa dan gula merah seperti family ku yang lain. Makan dengan sambal tumis lagi sedap.

Niat di hati macam nak ber'jimba' bersama family. Tetapi selsema ku ini masih tak baik-baik. Hmm tengoklah mungkin jap-jap lagi.

Ok enjoy your weekend.

7 comments:

kyle said...

selsema kene rehat, minum air byk2 dan tido, bw meh aku tlg buatkan, hehehe

kyle said...

get well soon!!

(nie lupa letak plak tadi, sorry, hehe)

noreed said...

thank u kyle. bleh tlg buatkan bw? wah mcm mn tu? kagum ni.

si biskut said...

aduhai..ubi kayu rebus tue.Dulu kat kg biskut pon seminggu sekali mak mmg bagi hidang nie.Argh,entry mu membuatkan biskut rindu sgt nak menyeberang lautan...huhu

noreed said...

best kan mkn ubi kayu rebus panas-panas. nak lagi rasa nostalgia mkn dgn kopi panas. mesti lg tertekan biskut dgn balasan komen sy ni...hehhehe

ozzy said...

salam..
sedapnya ubi rebus tu..kena pulak dengan kopi 'O' panas..susah nak dpt kat kl ni
p/s - ber'jimba' tu apa?

noreed said...

walaikumsalam saudara ozzy,
susah nak dpt and dia orang charge agak melampau harganya. sepinggan mau cecah rm5

hehehehe ber'jimba' = meronggeng = ronda-ronda
senang citer jalan-jalan sebenarnyer. mcm window shopping ke...

tu bhs sy dgn adik n cousin2 sy...hehehe

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino