Jasad Di Rumah, Tetapi Otak Di Opis

Hi/Salam buat semua yang bertandang di sini.


Macam mana hujung minggu kalian? Busy berjalan-jalan ke? Busy shopping ke. Ada yang dah dapat gaji kan. Hujung minggu aku kali ni tak ke mana-mana. Just terperap di bilik menyiapkan tugasan yang semakin hampir dengan dateline pada hari Selasa ini, iaitu besok. Oh! Tidak....

Sangat stress, buat-buat tetapi masih error. Tak tau mana silapnya coding ku ini. Dari sebelum Zohor tertonggok di tempat lappy ku ini. Kenapa masih error ni? Sedangkan list to do, aku masih banyak lagi harus aku setlekan. Pelbagai cara dah cuba, tapi masih buntu. Huuuwwwaaa!!!!


Semasa gambar di atas aku snap, baru lepas sembahyang Asar. Bosan dan tertekan tahap gaban dah ni. Snap photo tu pun masih pakai telekung lagi. Bengong dah aku jadinya. Matahari kat luar sana dah hampir terbenam. Huh! Dah tak larat dah aku nak mengadap tulisan cacing ni. Aku nak gi dating bersama 'oopa' Korea ku di channel KBSW (391). Semoga dengan menatap Mr Choi yang comel lagi hensem tu bleh mendatangkan ilham untuk aku setlekan masalah error ku ini. Jom tengok "All About Marriage"

psstt..psstt...kalo tak siap macam mana ek???

5 comments:

eMMe said...

rileks la dear, mesti leh siap nye keje tuu..
rileks tgk cter korea dulu laa...
ape2 pun, moga berjaya siapkan keje penting tuu..

noreed said...

thanks emme, tgk gak citer tu. jom lah tgk. hensem mr choi sy tu...hehehe

E.d.Y said...

kalau bermain2 dgn coding, perlu rest...nnt lepas rest insyaAllah ilham datang...kadang2 benda kecik je kita silap...

khairolghani said...

bagus..tenangkan mata tu dengan tengok citer korea..tak leh fokus pada kerja sepanjang masa

noreed said...

to edy: alhamdulillah akhirnya berjaya setle kan.

to khairolghani:tenang-setenangnya setelah melihat bf korea ku. hehehe

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino