Lepas Makan McD Telan Ubat

Salam buat semua pengungjung blog ku.

Lepas Makan McD Telan Ubat


Sudah selamat berbuka pose. Buka pose Mc Donald hari ini. Tadi tengah hari tengok member opis makan McD. Aduhai terliur teman diwat nyer. So, balik kerja dari trus jer menyiggah drive through McD. Order Spicy Chicken McDeluxe medium set. Add on Sundae Strawberry dan Filet-O-Fish. Filet untuk my mum. Dari 2 minggu lepas mengidam nak makan Sundae Strawberry ni. Akhirnya tertunai hasrat di hati.

Lepas Makan McD Telan Ubat


Actually hari ni badan kurang sihat sket. Selsema dan sakit tekak. Berjangkit dari kawan-kawan opis yang memang kebanyakkan nyer asik.."AAchhooomm" jer. Tadi 'pau' ubat member ku, Fadh. 'Pau' ubat selsema and ubat sakit tekak. After kita blasah ice-cream and coke ni, kita telan ubat lah ye. Malam ni before tido, kasi minum itu Inner Shine pat prune yang kaya dengan Vitamin C.

Mungkin malam ini tiada blogwalking. Kepala sudah berat, after makan ubat. Saya mau beristerehat. Berlengkar di depan tv melihat Amazing Race Asia. Insya-Allah besok kunjungan balas akan saya lakukan.








psstt...pssst...aku ada berita baik sebenarnya yang ingin kuumumkan di sini. Berkaitan dengan contest yang aku sertai. Tapi tak larat nak tulis dah, besok ye akan kusharekan bersama kalian. Tunnnggguuu...

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

sakit tekak minum ais? isk..isk..

eMMe said...

elok la tu...pas pekene ais krim n coke, makan ubat yea, beringat sebelum kene kan..bagus2..hihihih....

kakyong said...

lama juga tak pekena McD...
semoga cepat sihat ya...

noreed said...

to mr penyu biru: hehehe godaan ais tu tak dapat nak elak dah..hehhehe

to emme: ni bukan lagi beringat sebelum kena, mmg dah kena pun.

to kak yong: thank you kak yong. jom mkn McD :)

Lina Rahim said...

mak aih, sundae tu buat i terliur.. ;-9

noreed said...

to lina: penangan sundae tu, buatkan kita selsema hr ni huhuhu

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino