Monday Blues...Shopping

Salam Isnin buat semua. Harap semua sihat menjalani tugas yang dipertanggung jawabkan di permulaan minggu ini.

Monday blues ke? Jangan blues sangat. Setiap Isnin pun blues...susah dibuatnya. Peringatan buat diriku juga sebenarnya. Kalo blues jom tengok my new travel shoes.

Travel Shoes

Cantik tak? Comel tak? My new travel shoes. Just bought it yesterday. Beli travel shoes mau ke mana ni? Hehehe adalah. Still dalam planning. Kalo aku bermurah hati akan ku kongsikan bersama kalian, tetapi mesti lah ianya menjadi realiti dulu baru aku sharekan. Selagi belum kita duk diam-diam dulu ye. Tetapi aku masih terpikir-pikir adakah perlu atau tidak untuk aku kongsikan bersama. Takut nanti ada plak yang kata just nak show off? Tak pun cakap sekadar gi situ pun nak citer ke? Hmmm...perlu ke idak ye? Kalo tak share rasanya bersawang nanti blogku ku selama seminggu nanti. What do you think? Aku perlukan pendapat korang semua, please drop a comment ok.

Ye...ye...btul orang tak sihat ni sibuk gak nak berjalan walaupun masih belum sihat sepenuhnya. Setelah makan panadol soluble, tido setengah jam badan rasa macam segar sket. So pergilah berjimba-wawa bersama family ku ke Empire. Beli my lovely red shoes di sana. Memang target bulan ni nak beli travel shoes. Tapak travel shoes ku sebelum ni sudah haus. Hampir-hampir tergelincir on my previous vacation.

Apa kena-mengena Monday blues dengan shopping? Mestilah ada kena mengena. Kalo asik Monday blues, kerja nanti tak produktif. Bila tak produktif nanti bos marah..."You`re Fired!!!" Tak ke na`ya tu. Dah tak ada kerja tak ada income, macam mana mau shopping?

Aku close entry ku di hari Isnin ini dengan salah satu quote yang dikirimkan melalui email oleh my big brother.
So meaningfull buat sesiapa yang masih Monday blues.
"No matter how you feel, get up, dress up and show up"




psstt...pssstt...Tangs tengah adakan anniversary sale skrang. Thats why i bought the shoes. Kalo idak tak mampu den....

8 comments:

My Little Diary said...

salam...
saya suke lah kasut tu... cantik.... hehe

http://cikidis.blogspot.com/2010/10/yang-tertulis-untukku.html

gadisBunga said...

ape2 pun, wajib grab kasut di atas tu. cantekkkk!

noreed said...

to my little diary:glad u like it :)

to gadis bunga: actually to display nyer. tinggal last piece. amik jer lah sbb comfortable dan ade discount.

E.d.Y said...

merahnyeeee...hehe

eMMe said...

noreed , nampak cam selesa je kasot color pink tuu...berkenan nengok nye...dah same color dgn beg henpon saya laa..hihihi...

Lina Rahim said...

nak g travel lagi ke? merah mak ngah.. ;-)

Lina Rahim said...

Oh, by the way, apa yang Noreed nak tulis dalam blog Noreed, tulis je la..ni blog Noreed, Noreed punya suka la nak tulis apa. Kalau orang tak suka,tutup je la kat 'X' tu..jangan pedulikan lah cakap orang..

noreed said...

to eddy:kalo tgk real lagi merah sebenarnya. tu gambar flash terlebih.

to emme: color merah, emme. flash camera ku yg terlampau. huhuhu

to lina:ha`a insya allah nak gi travel. tq atas kata2 semangat awk tu. kalo peduli ckp org, susah kita kan?

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino