Peserta Mini Giveaway kakyong[dot]com

Halloo...halloo...apa kabar semua yang singgah di sini. Terima kasih dia tas kunjungan ikhlas korang semua. Semalam menglangsaikan hutang tag. Tapi masih belum langsai lagi. Ada lagi satu.




Kita postponed jap ok. aku nak joint satu contest best ni. Rugi kalo tak joint. Anjuran sape? Anjuran sape lagi kalo bukan kak yong yang slalu meriah dengan GA. Serta co-sponsor utk GA ini Syamila Design. Ramai blogger yang telah menggunakan khidmat Syamila di dalam layout, header, banner badge dan banyak lagi lah. Nak tengok antara hasil kerja tangan kreatif beliau? Sila ke Syamila Design

Ada 5 syarat yang perlu dipenuhi. Dan telah aku penuhi kesemuanya. (Hohoho ada syarat, tricky di situ ye. Brilliant idea) Syarat dia senang-senang jer. Nak tau syaratnya. Haish gi lah ke blog kakyong, tak pun click kat sini, direct ke entry GA ni

Ada 2 kategori hadiah tau:

  • Kategori A :  2 customize watermark
  • Kategori B : 2 customize signature --> nak sangat hadiah yg ini. sebab apa sebab sy blum ada lagi.
Lagipun tu hari kak yong ada buat sample utk signature tu. Comel lah. Nak tgk? Jom jengah kat sample tu.
Antara sample signature yg aku suka :

Cantikkan? Dalam tulisan jawi pun ada... Ha apa tunggu lagi tu. Jom lah cepat, joint contest GA. Jom...jom...


psstt...pssstt...pinjam jap signature comel tu ye kak yong.


picture source credit to: kakyong.com






4 comments:

eMMe said...

gud luck! menang, kite share hadiah, hahahhaa...

kakyong said...

salam noreed,
kakyong singgah... rasa mcm belum tinggalkan link kat komen n3..
btw, since kakyong dah singgah sni.. so kakyong semak jer la yer..
semua okay.. tp jgn lupa tinggalkan details pst syarat2 di kotak komen n3...

noreed said...

to emme: thank you. jom lah kita meriahkan contest ni :)

to kak yong: ya rabbi sorry gak. auto publish n3 ni. igt mlm ni dia kuar. silap tgk jam plak, rupanya tgh hr ni. jap lagi sy gi sana ye kak. thanks ingatkan.

MamaYatie said...

akak join juga..goodluck

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino