JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI

Salam buat semua pengunjung blogku.

Ini merupakan entry terpantas dari ku, setelah terjumpa peluang 'keemasan' semasa sessi blogwalking. Nak tau peluang keemasa apa? Sebenarnya blogger famous BEN ASHAARI membuat tawaran hebat untuk meletakkan blog sesapa di dalam senarai bloglist. Tetapi ini untuk blooger yang baru nak merangkak macam aku ni. Yang dah famous lagi otai tu tak yah lah join. Bagi lah peluang ni untuk blogger baru macam aku.




Untuk blogger baru yang macam aku ni, mestilah tak mo lepaskan peluang ni ye, dak? Dah lah blog BEN ASHAARI tu famous. Dalam satu hari 4-5 kali update blog, tapi rasanya macam lebih jer. Sebab aku pun kadang-kadang tak terkejar entry update dia. Sorry bro...Nak tau berapa ramai follower dia?  3635 (ni semasa aku tulis n3 nilah, mungkin bertambah lagi semasa korang baca entry ni). Ha! Sape tak mau up-traffic kan? Tipu diri sendiri lah tu namanya.

 Antara syarat-syarat nya ialah:
  1. HEADER BLOG BEN ASHAARI  - aku kurang pasti syarat ni, harap betullah yang aku buat ni ni
  2. TAJUK : JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI - Dah buat dah
  3. Tinggalkan link entri korang tu di ruangan komen entri ini - Dah buat dah
Dengan harapan setinggi gunung aku harap saudara Ben Ashaari menerima lah entry ku ini. Kalo terima ucapan terima kasih tak terhingga aku ucapkan. Kepada blogger baru yang lain jom lah joint cepat kerana peluang ini akan ditutup pintu gatenya  pada tengah malam ni.


psstt...psstt...fuh nasib baik kerja dah siap, boleh lah mengular buat entry kat blog jap

9 comments:

Lina Rahim said...

Ben Ashaari ni famous..laju betul dia update blog..tak larat nak kejar sebenarnya..dulu dia ada buat sesi terjah blog2 kaum ibu..memang seronok la..sebab dia akan komen penambahbaikan blog2 tersebut..moga berjaya.. :-)

eMMe said...

kim salam kat ben Ashaari yea...

khairolghani said...

bagus..satu teknik nak tingkatkan trafik ni..

Kalamhati said...

Good luck noreed..btul dah tu!hehe

akak doakan awak terpilih!amin

noreed said...

to lina: tu lah dia ni famous, tulis pendek direct to the point n senang paham.

to emme: hahaha, mcm mn nak buat tu ek?

to khairolghani: just mencuba nasib...kalo nasib baik uplah trafik, kalo tak static ajer...huhu

to kalamhati: nasib baik btull, thank u for ur wish akak.

ken said...

bila park kat blog saya? :P

noreed said...

to ken: hi there, bleh ke sy parking kat sana. kalo ada tpt kosong sy park ye :)

thank u dropping here :)

Affan Ruslan said...

good luck.

noreed said...

to affan ruslan : thank you :)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino