Sekalung Penghargaan Buat Ben

Salam penuh kecerian buat semua...

Entry ini dibuat atas dasar penghargaan yang tak terhingga buat saudara Ben Ashaari. Kerana.....
  • sudi menjengah ke blog kerdil ku. 
  • sudi 'click' button follower ku
  • sudi meletakkan aku dalam bloglist beliau.
Ini bermaksud entry aku yang bertajuk JOM PARKING DI BLOG BEN ASHAARI tempoh hari telah berjaya. Walaupun pada asalnya aku pun kurang pasti betul ke step-step yang aku buat seperti yang diminta oleh saudara Ben Ashaari. Yeahh...terima kasih saudara Ben kerana sudi melayan newbie macam aku ni.

Berikut adalah beberapa gambar yang telah menyebabkan aku sengih sampai ke telinga di hujung minggu ni:


Sekalung Penghargaan Buat Ben
Ben rakan bloggerku yang ke-79

Sekalung Penghargaan Buat Ben
Print screen yang sempat ku amik di blog Ben

Perkara ni berlaku just on the time, bila Vitamin M aku makan terlebih sejak-sejak aku letih menggodeh lay out terbaru ni. Ok pas ni semangat semula nak buat posting 2 kali sehari. Sebab nak sentiasa ada di dalam blog list Ben.  Eh hari ni dah cukup quota lah. Hehehe.

Sebelum aku tutup tirai entry ni, sekali lagi ribuan terima kasih kepada saudara Ben Ashaari. Jika ada yang tak pernah menjengah ke blog beliau (ada ke blogger yang tak pernah menjengah di blog yang famous ni???) jom lah kita bertandang di sana. Banyak tips-tips tentang blogging dia share tanpa berselindung. Rugi tak baca.




psstt...psstt...sebenarnya selama ni yg aku duk buat posting tepat jam 12 malam tu adalah tips yang ku cedok, dari yang Ben telah sharekan. Kenapa 12 malam, gi baca sendiri di sana ye, coz aku kurang mahir mahu terangkannya di sini.

4 comments:

BEN ASHAARI said...

terima kasih kembali .. :)

Lina Rahim said...

congratz Noreed

Didzy said...

Psst..you've been awarded. claim that award dekat blog sy ok :) Happy weekend!

noreed said...

to ben: eh en ben dtg melawat. hehehe..suka, suka, suka :)

to lina: thanks dear

to didzy: alamak ye ke. nnt jap lg sy gi amik ye...

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino