JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU


Salam buat semua pembaca blogku. Terima kasih kerana sudi menjengah di sini.

Entry kali ini merupakan satu peluang yang telah dibuka oleh saudara Ben buat blogger baru. Ruangan mari berkenalan buat para blogger baru. Teringat plak masa kecik-kecik dulu baca majalah Bambino, Bujal, Dewan Pelajar ada ruangan mari berkenalanataupun sahabat pena. Hehehe. Konsep dia lebih kurang sama tetapi kali ini lebih moden kerana kita berkenalan di alam maya. Tidak perlu menunggu Encik Posmen lagi. dalam 1 hari kita boleh berkenalan dengan pelbagai golongan blogger dari segenap lapisan masyarakat.
Sebelum ni, saudara Ben ada buat tapi aku tak berkesempatan nak joint. Ni pun tak tau sempat lagi ke tak. Haisshh selalu tertinggal ketapi lah aku ni.

Sudah tidak mahu membebel lagi, aku tolong promotekan sedikit kepada sesape yang berminat nak joit ye, Ben. Apa yang perlu dilakukan, hanyalah ikut 4 step mudah berikut:-


  1. Tampal Header Blog BEN ASHAARI
  2. Tajuk entry : JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini (macam mana nak link kan tajuk entry ye?Tak pasti yang ni, link kan ayat dlm entry boleh ka?)
  3. Berikan kata kata aluan buat mereka yang bakal singgah ke blog anda.
  4. Pastekan url korang kat ruangan komendi entry JOM BERKENALAN :  KHAS BUAT BLOGGER BARU di blog saudara Ben.

Kata-kata aluan saya: Kepada semua para blogger yang sudi singgah di blog ku yang baru nak merangkak ini, ku ucapkan ribuan terima kasih. Blog ku ini kebanyakannya menceritakan apa yang berlaku di sekeliling kehidupanku. Diharapak sessi perkenalan antara kita para blogger akan terus berkekalan menjadi sahabat maya di kala suka dan duka. Semoga para blogger semua terus sukses di dalam dunia blog ini.



Kepada saudara Ben: Terima kasih kerana selalu membuka ruang kepada para blogger baru yang baru blajar merangkak di dunia blog ini untuk menonjolkan diri.
Tarikh tutup: Tidak pasti sampai saudara Ben penat nak buat list, tetapi list semakin bertambah, so jom cepat-cepat

26 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

salam ziarah...

gadisBunga said...

kite baru kenal kan? :D

nur said...

salam singgah n kenal dari blogben
ALL IN ONE

Sara Mysara said...

salam perkenalan dari sy..=)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben....

datang guling2 sini jap sambil baca entri :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

{ finie } said...

salam..

singgah sini..blog warna kuning nie..i follow ye..

Ainismaira said...

Salam perkenalan ^_^

CiKaYu said...

salam kenal...

Mohamed Hatta said...

salam berkenalan dari Hatta :)

shed cepet said...

salam kenal
salam singgah
follow here
hidup ni kene saling support kn..betul x

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenalan dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Amni said...

selamat berkenalan...=)

saya pon blogger baru jugak.. update selalu ya...=)

noreed said...

to ladyzul: salam kenalan dari saya. wah blog awk 'harum' berbunga ros.

to gadis bunga:yup kita baru kenal, dan harap bleh trus berkekalan persahabatan kita ni.

noreed said...

to nur: hi nur salam kenalan dari saya. jengah juga di blog "myphoto story" awak. cantik2 gambar

noreed said...

to sara mysara: wah romatiknya blog sara. salam kenalan dari akak jugak :)

to azrul: salam kenal dari saya. tak mo guling-guling2 lah nnt kotor baju. hehehe :)

noreed said...

to finie: walaikumsallam, hi finnie gadis nippon :)

noreed said...

to ainismaira: salam kenalan. ramai betul awek berambut pjg di blog awk :)

noreed said...

to CiKaYu: salam kenal. suka shopping ye, jom shopping sama2? hehehhe

noreed said...

to hatta: salam kenal dari saya. kemas lah blog awk, cepat jer load.akan slalu lah ku 'toing-toing' ke sana :)

{ finie } said...

noreed.. kunjungan kali ke-2.. mmg tinggal kat Japan rasa tanak balik Malaysia lg.. sejuk je.. time autumn n winter..hehehe..

noreed said...

to shed cepet: salam kenal. yup btul tu. apa yang penting kerjasama(baca dlm nada wonder pets ye)

noreed said...

to mimiey: salam kenalan juga dr sy. terima kasih sudi menjengah blog sy. terror lah mimiey masak

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Fa-zlyn said...

salam perkenalan..follow kamoo yer

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

slamat hr raya..akak ada tag award nanti g ambil ye... http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/1st-time-dapat-award.html

norh said...

salam perkenalan :)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino