Bakal Muncul.....Paging Untuk Bloglist

Salam buat semua...Sudah tiba hari Isnin setelah kita bercuti hujung minggu yang panjang sempena Deepavali. Oh! Rupa-rupanya kat blah Sarawak tak cuti, menurut Lina. Ku baru tahu. Thanks for the info Lina.

Apa yang aku lakukan di blog ini sepanjang cuti weekend yang panjang? Hohoho aku telah membuat satu bloglist untuk aku update kan di satu page baru. Skrang ni aku just copy-paste jer di dalam excell dan susun ikut alphabetical order. Sesapa yang telah 'rajin' click button follower aku secara automatic akan berada di dalam list ku ini. Sesapa yang tak follow tetapi nak berada di bakal page baru bloglist aku nanti, bleh gak. Just tinggalkan link blog korang ni ruangan komen ni ye. Tak pun personally email to me dengan click "Contact Me" di sidebar nun dia atas sana.

Bakal Muncul Paging Untuk Bloglist
Antara nama blogger yang telah dicapture


Bukan apa paging untuk "Bloglist" ni aku buat supaya senang sket bila aku nak buat lawatan kunjungan balas kepada kawan-kawan semua. Kadang-kadang tu terlepas pandang. Kalo dah ada list tu nanti boleh aku buat kunjungan balas dengan lebih konsisten.

Terdapat beberapa follower yang aku tak dapat nak detect link blog korang. Dekat google friend connect tak show their link. Tak delah  ramai sangat, aku just higlight kan di sini ye in case if ada yang masuk sini, boleh lah habaq kat aku linknyer. Tak pun kalo ada sesapa yang kenal blogger ni dan tau link mereka, harap dapat roger-roger kat mereka ataupun nak lagi mudah n dapat pahala bagi terus link mereka ni.

  • azwa_amani
  • goldazone86
  • izam
  • myza_sam
  • Mawar Merah
  • lagenda budak nakal
  • sanusi azhar
  • farlina_84
  • Pacan
  • ~^niw^~
  • Eryati
  • MataMata
  • Salve of Allah
  • Mama Yatie
  • Mr. Capricon
  • Abang Long
  • ummi
 InsyAllah paging untuk link akan keluar pada malam nanti. So nantikan ye.


psstt...psstt...fuh!Sepetang aku mengadap bloglist ni.

19 comments:

aRoL said...

camna buat ni, nt bolehlah buat tutorial ekk...

MamaYatie said...

MamaYatie disini...

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/

ozzy said...

salam..

Elok dibuat masa tengah rajin tu..

eMMe said...

Noreed, jgn lupe list kan saya juga ek, hehehe...i lawat u, u lawat i le..gituuu...sape lagi nak lawat kan...kalo bukan kawan2...sape lagi selain famili kita kan...

Kalamhati said...

waaaah!caiyyok2!..akak pun baru buat semalam..cem kejadian sama lak..tp buat dlm satu blog baru..letak kat page..maklum la tak reti ngat..hehe

Lina Rahim said...

farlina_84 tu saya Lina from Serenity & Serendipity..tak tahu nape Google Friend Connect tak function..

noreed said...

to arol: ha buat tutorial? sy nak buat paging posting macam biase jer. tak ade yang canggih2. tak pe nnt kalo ada mase sy try tolong buat tutorial ni ye.

noreed said...

to mamayatie: thank u mamayatie. really appreciate it.

to ozzy:hehehe, btull tu. baik buat semasa angin rajin sedang bertiup kencang ni.

noreed said...

to emme:of coz lah emme. ur name dah mmg in the list.dlm gambar file excell tu if awk besarkan tertera lagi nama awak n blog. hehehehe

noreed said...

to kalam hati: ramai orang buat bloglist kat blog baru mcm cara akak tu. tapi follower sy tak ramai sgt, so buat kat paging baru jer lah dulu.

noreed said...

to Lina:oh ye ke, maaf tak perasan, photo kat follower pun lain dgn photo kat blog. tak persan den. tp sbnarnya dah masukkan dah pun nama lina dlm list, tinggal nak gi tny lina bleh ke sy letak lina nyer blog link :)

Didzy said...

saya pun cadang nak renovate blog list saya tu..nampak posting noreed ni baru teringat. noreed pun agaknya tak perasan yg blog noreed dah masuk listing blog saya hari tu..^^

noreed said...

to didzy: aduhai didzy, im having problem with this template again. nak buat paging baru, but bila i click that paging dia tak mo kuar penuh. mcm paging untuk "who am i?" tu. rasa nak tukar template lain jer dah ni.

Didzy said...

kejap ye..biar sy diagnose dulu nape bleh jd mcm tu..sabar ye noreed :) nanti sy gtau ok..

Didzy said...

psst noreed, sbb paging tu tak kuar coz of READ MORE option tu. sy dh buah experiment dummy dgn blog template awak ni, tp sy blum brjaya lagi ubah code yg mana satu dpt erase yg read more option tu.
berpeluh jugak cari nih..hehe (xdelah, gurau je)
nnt kalo dh berjaya, plan nak emel terus ke code template blog ni kat noreed tp if noreed x dpt nak tunggu, noreed kena tukar dgn template baru lagi. dugaan blogging ni. sabar ya dik ;)

noreed said...

to didzy: sy dah emel the original xml document for this template. thank u so much didzy

noreed said...

to didzy: its ok, i will wait for ur email. tgh doing yoga rite now utk tenangkan diri. hehehhe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nama kRina ada kannnn ?

(^_*)

noreed said...

of coz kak rina, dont worry. sabar menanti ye, terhegeh-hegeh sket nak buat ni.

psstt... kak sy nak buat pop-up comment ni, akak dah bleh comment from opis tak?

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino