Ur Support Make Me Strong

Salam di pagi Ahad buat semua pembaca

Samalam satu hari aku tidak menjengah ke sini. Terlalu busy setlekan beberapa perkara untuk my next vacation. Kuar kul 8 pagi, balik kul 9.30 malam. Fuhh!!! sangat penat. Balik mandi-mandi terus tido. Pagi ni bangun, wah banyak nyer comment untuk my previous entry. Most of the comment buatkan diri ku berasa 'damai'.



Tak sangka plak entry biasa-biasa mendapat komen yang begitu boombastic dr kawan-kawan semua. Entry berisiko sekadar luahan apa yang terpendam di hati ini saja. Dan entry tu dah lama aku draft. Bila baca balik ada jer yang aku gatal nak tukar. Setelah beberapa kali adjustment di buat, baru lah entry ini berani menonjolkan diri. Aku rasa ini julung-julung kali nya aku membuat entry yang agak personal tentang diriku di blog ini.

Kepada para pengomen yang telah memberi kata-kata semangat buat diriku terima kasih tak terhingga buat kalian semua. My positive energy was recharge back with all your comment. Really need it at this moment. Harap-harap sokongan kawan-kawan sekalian, always be around me....always. Thank you so much...to all my lovely friend.




psstt...psstt....kadang-kadang kata tu boleh membuatkan kita bangun dan jatuh terduduk.

8 comments:

princeduyong said...

kita kan kawan...kawan tetap kawan...sampai bebile..

noreed said...

to princeduyong:yesszzaarr... ;)

Mknace said...

:) :) :thumbsup:

kakchik@ella said...

Noreed, vacation ke lokasi mana tu?/ Nak ikut .. hehe .. menyibuk je eh. Haha ..

noreed said...

to mknace: thank u...

noreed said...

to kakchik: hehehe, nnt dah jadi pergi sy sharekan di sini ye, kak. nak ikut? pinjam jap lampu doraemon, nnt sy letak akak dlm beg sy. hehehe

Didzy said...

nanti buatlah lagi entri berisiko tu ya..saya dekat sini pun sure bleh support walaupun jauh nun di seberang lautan..hehehe

lagi pun mana lah tahu boleh disidangkan sebagai forum yg hot jugak..ngee!

smile always ;)

noreed said...

to didzy: fuyooo mahu disidangkan, macam masalah negara plak.hehehe. nak buat entry berisiko tu perlukan kekuatan dan keberanian. anyway tq for ur support :)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino