Lovely Award, Coz You Are Lovely

Salam buat semua...Buat apa di hujung minggu ni?

Semalam aku dapat menerima satu award dari rakan baru ku Didzy. Thank you dear. Award ni ala-ala English style gitu. Hehehehe. Disebabkan semakin hari aku semakin menjadi mak nenek, takut terlupa untuk buat entry ni, aku postponed kan dulu posting-posting yang aku dah separuh draft tu ye. Kita bagi laluan pada award comel ni.



Peraturan untuk menerima award ini:

  1. Accept the award - Sudah tentu ku terima dengan tangan terbuka dan tersenyum gembira 
  2. Post in on your blog together with the name of the person who has granted the award, and his or her blog link - Oh sudah dinyatakan di peranggan pertama lagi. Tapi aku nak citer extra sket tentang Didzy. She described her self as  mess mixture of hyper, clumsy, creative, blurry, grumpy, gadgetic. But I like to described she as lovely lady, friendly so helpful friend. She help me a lot with my new layout. Thank you so much, Didzy. Lately she so stressful with her 'to do list' but at the same time counting the day for her big day. Nak tau ape big day Didzy, jom gi jengah blog Didzy
  3. Pass the award to 15 other blogs that you`ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been choosen for this award. - OK, terus terang aku cakap part ni yang paling aku lemah. Aku takut kalo aku tag certain blogger, nanti ada yang terasa hati plak napa aku tak tag dia. Bila aku tag, aku takut membebankan dia orang plak. Aduiii, susah ni...Makanya aku pilih 3 ++ orang jer lah yea. Yang aku tak pernah tag dia langsung untuk sebarang award. Ini sebagai tanda sokongan aku pada mereka. 3 orang blogger yang terkena bertuah itu adalah
(2 ladies + 1 guy)

 yang ++ tu buat semua pengunjung blogku, yang sudi bertandang di sini, beramah mesra dengan ku menegur di kotak comment ku mahupun di shoutbox, memberi kata semangat semasa aku 'down', yang sama ketawa semasa aku gembira. Love you all...muaahhh 



psstt...psstt...rasa macam nak buat satu page untuk letak semua award-award comel yang aku terima.

5 comments:

kobEj0rdan~ said...

thanks2!
sgt menghargainye!:)

noreed said...

you are most welcome :)

Didzy said...

Waaah, siap bagi intro sy lagi tu..tetiba terasa malu plak..ish..haha. teruskan usaha blogging, apa yg penting enjoy ok :) awak mak nenek yg mmg pandai blogging..hehe (jgn marah)

MyZone~theUn4given said...

best dapat award..huu

noreed said...

to didzy:malu2 kucing jer tu kan?hehehe. special intro utk rakan2 blogger lain dtg jenguk blog u gak :)

to myzone: mesti lah best..hehehe

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino