My Bloglist

Halloo...haallloo....apa kabar semua? Semoga sihat dan ceria-ceria selalu. Semalam blogwalking ada beberapa rakan-rakan blogger yang tak sihat. Kepada Tok Esah dan Ain semoga cepat sembuh.



Cuba korang jeling sket kat atas tu. Paging untuk bloglist telah berjaya ku siapkan dengan jayanya. Fuhhh!!! Akhirnya. Setelah pelbagai onak dan duri ku redah, akhirnya berjaya gak. (hehehhe...poyo jer, sila abaikan ye) Alhamdullilah. Lega nyer rasa bila dah setle. Kul 1 pagi baru aku tido semalam. Bangun pagi ni mamai jer.

Ribuan terima kasih kuucapkan buat kawan ku Didzy yang sudi membantu diri ku di dalam masalah paging yang tak mo display full-page. Siap emel kan balik file xml yang telah diperbetulkan dengan jayanya. Muaahh memang terbaik lah Didzy. Thank you. Aku tak sempat lagi nak compare, file xml yang original dengan file xml yang telah diupdate tu. Nanti weekend ni rasa nya nak buat comparison, supaya jika aku hadapai masalah ini di hari muka dapat lah aku setlekan sendiri. Hohoho...bunyi macam mahu tukar template baru lagi. Oh! Tidak-tidak sabar dulu mungkin kalo umur panjang aku akan buat pertukaran template setiap 6 bulan sekali. Tetapi buat masa ini, tidak lah. Penat aku menggodeh pun tak habis lagi. Biarlah bila korang semua datang menjengah ke sini cerah sket mata dipancar dengan warna kuning tu.

Kepada kawan-kawan semua, sila lah check bloglist tu, takut-takut ada yang tertinggal atau tersilap link. Kalo ada kesilapan, sila lah roger-roger aku ye. Seperti yang aku bagitau sebelum ini, sesapa yang click button follower aku kat tepi tu, secara automatik akan kumasukkan di dalam bloglist tu ye. Ada beberapa blogger yang aku kurang pasti link blog mereka, kerana kat google friend connect mereka tak display. Tetapi dont worry kepada Lina dan MamaYatie, nama anda berdua saya dah update ye. Kepada sesape yang mahu masuk ke dalam bloglist itu, tetapi tak mo jadi follower, just tinggalkan link di ruangan komen di entry ini or personally email me dengan click link "Contact Me".




psstt..psstt...baru perasan navbar link kat atas tu bahasanya rojak plak. Put it in my "to do" list as  HIDUP SEORANG BLOGGER

12 comments:

gadisBunga said...

ha...menarik ni! boleh belajar2. byk bende nak digodek2 lagi kat blogger ni. huuuu~

Didzy said...

Alaa..jgnler puji kita lebih2..xpe..lagipun berkongsi ilmu ada berkatnya ;)

xyah susah2 nak compare noreed, nanti saja saya emelkan mana2 code yg berubah tu ok..

P/S: ahem..muka noreed ada banyak senyum skrg ni ek bloglist dah cantik. hehe

Gentleman Frog said...

Salam,

awk name font kat menu tu, cantik.

vote for husband

noreed said...

to gadisbunga: mari kita godek sama2, jgn smp berlubang sudah.hehehe

to didzy:wah pucuk dicita ulam mendatang. ok2 nnt kalo didzy senang tlg emel ye. saje sibuk2 nak blajar. hehehe

noreed said...

to gentleman frog: err...name font kat menu tu ape? maaf tak paham.

princeduyong said...

bagus bagus...teruskan

eMMe said...

manyak cantik wooo lu punye header...
sulah ada bloglist kawan2 mu wooo...manyak shanggih looo....hihi...

noreed said...

to prince duyong: thanks for dropping by. eh joint the group ye? nnt sy update ye...


to emme: hehehe thanks emme

Tok Esah said...

hurm, hehehe thanxs noreed..
sihat dah sikit, kena cukup rehat jer..

neway yg bloglist ni bnyk manfaat, TQ yer...

Simple Indulgence Blogspot said...

Add I akak boleh tak? Thanksss.. :)

~~su manje~~~ said...

su pun nak join gak...

noreed said...

to tok esah: most welcome.jgn lupa mkn ubat ye..

to simpleIndulgence: boleh, nnt ye mlm nanti akak update

to su manja:ok, nnt sy add ye.

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino