Hadiah Sudah Mari - Thanks To Ailyna

Hallo...halllo kepada semua yang sudi berkunjung ke blogku.

Sangat penat hari ni. Training hari ini begitu memenatkan. Dah lah aku berasa sedikit 'jengkel' dengan perangai opis mate aku. So bossy, so not profesional. Huh! Sangat malas melayan orang yang tak bertamadun macam dia. Biarkan sahaja, abaikan saja. Tak perlu membalas, walau hati meronta-ronta untuk ke kedai Mak Limah membeli cili untuk ku sumbat kan di mulutnya. Supaya dia tidak mengeluarkan kata-kata yang menyakitkan hati kami semua.

Pukul 6 aku dah ada di rumah. Balik awal hari ini. Penat otak, penat emosi, penat fizikal. I can`t take it anymore!!! Tetapi korang pernah dengar tak, bila sesuatu perkara yang tak best berlaku pada diri kita, pasti good news akan menyusul. Dan it really happen to me this evening. The good news is I received giveaways present from Ailyna. Yippie!!!

Hadiah Sudah Mari - Thanks To Ailyna


The giveaways is about the breast cancer campaign. I got the 1st place for that giveaways. Shukur alhamdulillah. Sebenarnya keputusan giveaways tu dah lama kluar. Semasa aku buat BW ke blog Ailyna, beberapa hari selepas aku joint that giveaways tergamam sekejap aku tengok ada gambar aku kat blog Ailyna. Sampai tak tau nak comment apa. Big thank you, dear


Korang nak tau tak apa hadiah yang aku dapat. Set from Estee Lauder . Bukan satu jer barang yang aku dapat tapi ada 7 ok? Pada awal keputusan itu diumumkan Ailyna said just ada 3 hadiah. Wah! Ada pertambahan hadiah ye? Best! Best! Let me list it for all of you ok:-
  • Pore Minimizing Boosting Lotion
  • Anti Wrinkle/Lifting Boosting Lotion
  • Pore Minimizing Skin Refinisher
  • Extra Brightening Moisture Lotion
  • Pure Color Crystal Gloss (Lip Gloss)
  • Pure Color Long Lasting Lipstick
  • Zero-Smudge Lengthening Mascara - Yang ini paling aku excited dapat. Hehehe
Banyak tak? Hehehe jangan jeles ye. Contest yang senang tetapi hadiah yang sangat lumayan. Kepada yang tak sempat  nak joint janganlah sedih. Skrang ni kat blog Ailyna tengah berlangsung 2nd GiveAways. Hadiah dia lagi best. Jom singgah and joint jom. Aku pun masih blum berkesempatan untuk joint 2nd GiveAways ni.

Sebagai penutup entry ku kali ni, aku nak ucapkan tersangatlah berterima kasihnya aku pada my dear sis Ailyna. Thank you anjurkan GiveAways menarik tu, pick me as the winner and posted the wonderful present to me. (This is the 1st time I try Estee Lausder product, mak tak mampu nyah...hehehe) Ailyna punyer lah risau dia lambat posting hadiah GiveAways tu. Kesian dia, her email sound so stressful. Dont worry dear, aku setia menanti hadiah mu. Last but not least,"THANK YOU SO MUCH, AILYNA" Jangan lupa tau kawan-kawan, joint Ailyna nyer 2nd GiveAways.


psstt...psstt..harap-harap sempat ah aku nak joint GA Ailyna yang kedua ni.

6 comments:

eMMe said...

congrate noreed, dalam tgh penat tu, berganti gumbira, hilang penat sudah....estee lauder lagi..kellas~ pasni wajah mu pasti berseri...wiiwit~

MamaYatie said...

wah..bestnya...manyak adiah...tahniah yer!!

gadisBunga said...

noreed... congratulations!

noreed said...

hi emme, pagi tadi excited nak gi kerja sbb nak try mascara baru. hehehehe. eh, jom joint 2nd giveaways Ailyna ok?

noreed said...

to mamayatie: tq mama yatie. mama yatie pun apa kurangnya dapat GA dari blog kak yong kan? congratz ye.

noreed said...

to gadis bunga: thank u GB :). kalo ada masa jom lah joint 2nd GA Ailyna

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino