Pit Stop

Hi/Salam buat semua

Penat lah malam ni...sampai otak pun tak leh nak synchronize dah ni. Baru pas tengok Amazing Race Asia (ARA) malam ni. Nasib baik my Khary (Msia team) yang comel tu tak terkeluar. Relax jer tengok dia makan ulat tadi. So impress!!! Tapi mamat ni memang slalu buat muka redha dia tu jer. Memang 'secocok' btul team dia dengan Ethan yang agak gila-gila and funny tu. Khairy ni muda jer lagi rupanya baru 25 tahun dan baru pas graduated. Aiseh! Muda sangat untuk aku jadikan bf. Start lah merepek, sorry yea out of topic jap.

Watching the show with my cousin, Nadiah. Pastu dua-dua orang pun berangan, kalo masuk ARA sape perlu buat task-task yang diberikan Tapi satu task yang memang Nadiah kena conform kena buat adalah drive the car, if the car is manual. Hahaha...aku tak tau nak drive manual car. Sudah lupaaaa...

Pit Stop
Ni barang yg dia tinggalkan kat meja aku smlm sebelum dia gi toilet


Tengok Amazing Race ni teringat kawan aku kat opis yang suka menjadikan tempat aku sebagai pit stop untuk dia landing kat barang-barang dia before di gi toilet. Dia memang slalu terlupa and letak barang sepah-sepah, pastu kalut cari. Kalo tertinggal dalam toilet takut hilang lah plak kalo terlupa amik. So untuk selamat dia tinggal jer kat tempat aku. Dia tau kalo dia terlupa pun aku memang selalu jer bertindak menjadi reminder dia. Pastu, boleh dia suruh aku beli bakul kecik untuk letak segala bagai barang-barang dia tu. Hehehehe, banyak cantik muka hang! Dia kata aku macam Allan andcubicle aku tu tempat pit stop dia. Then I said,
"No lah, aku isteri Allan. Hahahaha"
 Oklah korang aku dah ngantuk ni...Entry aku tiada penutupnya. Maaf lah ye, sudah ku katakan otak ku tak leh nak synchronize malam ni.

9 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

oklahh...

maka jom tido...

Lina Rahim said...

saya pulak tak tahu nak drive kereta auto.

Gentleman Frog said...

Salam,

Aiseh! Muda sangat untuk aku jadikan bf.

Kakaka tak leh blah a ayat ni.

peeping tom

Mommy Pinky said...

makan ulat? yurk (+___+)

gadisBunga said...

psstt....jam tu lawa lah! tlg tanya dia beli kat mana. terima kaseh. ;)

Didzy said...

nanti kalo kita nak gi toilet, kita tinggalkan barang jugalah dekat awak..hehe ^^

noreed said...

to azrinaz: hehehe, gnite kak.

to lina: oh ye ke?keta auto senang jer nak pandainya, Lina. Kalo manual ni, rasanya kena masuk class blk.

to gentlemanfrog:btul what, even thought skrang tren kawen lelaki muda, sebolehnya tak mo lah sy. i tak rela u..kehkehkeh..

noreed said...

to mommypinky:hi mommypinky, thanks dtg cni. yup mkn ulat. hidup lagi, bergerak-gerak gitu...eee geli btul.

to gadisBunga: brand fosil kalo tak silap sy, nnt sy tnykan ye.

to didzy:tunggu sy beli bakul ye didzy, nnt masukkan jer kat dlm tu. hehehe

princess_zarizs said...

tuan jam baru nak reply.. FOSSIL beli kat Sunway Pyramid... 1st time dalam hidup beli n pilih sendiri jam...

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino