Follower Bertuah GiveAway

Follower Bertuah GiveAway

Jom kita jawab tag untuk follower bertuah di blog aainaa-nadirah (eh nama awak akan, nama adik saya lah) yang boleh dapat hadiah ni. Tag best ini telah diberikan oleh eMMe. Thank you so much. Ampun sangat-sangat lama sungguh ku peram tag comel ni. Sorry terlupa maklum lah dah tua. Jangan marah ye. Jangan majuk jugak. "If eMME tak mo kawan dengan saya sapa lah nak kawan dengan saya. Senyum sket, dear. "

1. Mesti jadi follower aaina-nadirah dan nyatakan id follower  - Settle, with id follower as noreed
2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'. Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini. - Settle
3. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini. - Setle
4. Tag 3 rakan blogger anda.- Settle dan ku tujukan khas buat  Didzy, Lina, Allief
5. Tinggalkan komen di entri ini. - Settle

Oh ye! Expired date utk GiveAways ni adalah pada 21 November 2010. So cepat-cepat jangan berlengah lagi


psstt...psstt...ada entry lagu jiwang zaman dolu-dolu di entry eMMe. Jom tengok!!!

8 comments:

eMMe said...

Noreed....thx atas jwpn tag tersebut, gembira kumelihatnye di blog mu, hehehehe....gud luck dear~

noreed said...

good luck utk eMMe gak. tq tag kita :)

Lina Rahim said...

thanks for the tagging..dah lama jugak letak intense debate tu, Noreed yang jarang letak komen kat blog Lina..ni ingat nak delete balik intense tu, lambat loading la.

E.d.Y said...

good luck k

AngahSayang2314 said...

good luckk

noreed said...

to e.d.y & angahSayang: thank you. jom lah joint. mana tau bertuah.jom,jom...

noreed said...

to lina:jarang tinggal komen tp slalu singgah tau. kita slalu singgah blog lina kat opis time opis hour, bila tang komen tu mesti dia tak load kalo guna intensedebate. sbb tu kita dah tak pakai dah. hasih opis ku itu semua benda pun mahu disekat.huhuhuhu

Didzy said...

ok..kita dtg, kita dah sampai ni. Wah! thanks Noreed :D atas tagnyer, nanti kita buat posting dkt blog ye.

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino