Rindu Blog Ku Ini

Salam buat semua....

Lama gila aku tak update blog kan. Rindunya.....Hampir 2 minggu lebih.

Maaf lah sesangat, during my vacation memang busy sesangat. Semalam pergi rumah auntie aku pun bising, napanya senyap jer masa vacation. FB pun tak update. Dia tertunggu-tunggu nak tengok gambar, kut-kutlah aku update kat fb. Blog lagi lah, tak update langsung.



Ampunlah memang busy sesangat during vacation aku. Bangun pagi kul 7 balik rumah around kul 10-11 malam. Mandi-mandi, badan dah penat terus 'bum' tido. Selama vacation bloeh dikatakan setiap hari routine aku macam tu. So memang tak ada masa langsung nak jenguk blog. Rasa nyer hari pertama jer, jenguk blog untuk approve any comment.

Makanya jika ada comment tak berbalas tu, ampun dah maaf lah dipinta.Ada beberapa, draft aku dah tulis tapi nak upload gambar tak sempat, sudahnya tak publish lah.

Hari ni masuk opis pun blur-blur. Banyak betul benda baru kena rush up to update. Bertimbun benda urgent nak kena setle sebelum tahun depan. Ayo mahu tangan jadi macam sotong. Dah lah network macam hampeh hari ni. Asik lah disconnect. Saja menduga keimanan orang yang baru masuk kerja ni kan.

Ok lah aku untuk entry yang akan datang aku akan sharekan pengalaman aku berada di negara orang selama 2 minggu yea. Hope korang semua akan enjoy baca nanti. Kalo dah boring, just let me know...aku twist to other story ye.


Psstt...psstt....gambar jer berbunyi "Aloha" tapi eden tak de lah gi Hawai ye...

picture from: www.noquarterusa.net

13 comments:

gadisBunga said...

bercuti biar sungguh2. takpe, takkan lari blog dikejar. huuu~

welcome back!

MasZuber said...

saya ada tag awak :))

azwa_amani said...

selamat kembali menulis yerrr :)

Kalamhati said...

welkam bek!hehe sonotnya org bercuti..=)

noreed said...

to gadis bunga: hi GB, lame dah kita tak bertegur sape dgn GB. sihat ke?

noreed said...

to mas: oh ye ke? thank you.nnt sat lagi sy gi menjengah ye

noreed said...

to azwa: yup, kena rajin kan diri balik. tadi pun publish entry bleh terlupa nak letak title. huhuhu

Lina Rahim said...

bercuti sakan..! Welcome back ! ;-)

eiela said...

ala takpe tak update asalkan enjoy vacation, nanti dah balik banyak la cerita nak kongsi.

Latest Entri :
Bila Si Dia Bertanya
Ya Allah Masaku Dah Tiba

noreed said...

to lina: miss u dear :) berhabuk kan blog sy ni, tgh 'vacum' ni. hehehhe

noreed said...

to eiela: byk tu byk lah...kena recall back, and sort gambar tu yg lambat sket.

noreed said...

to kalam hati: hadiah prepaid agak tempoh hari telah diguna dgn jaya nya di saat2 kecemasan semasa vacation sy tempoh hari

Anonymous said...

Ini adalah artikel bagus untuk dibaca, terima kasih untuk berbagi..

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino