Cupcakes For Engagement

Hallloo..hallloo...dan salam buat pengunjung blogku.


Kan last week aku cakap aku busy kan. Ada beberapa hari aku skip tak buat posting. Sampai blog aku ni 'berhabuk' lah jadinya. Betul tau aku busy. Bukannya angin malas melanda tau. Walaupun kadang-kadang dia bertiup sepoi-sepoi bahasa. Aku busy membuat tu...tu....cuppies untuk engagement my good friend, Adi.

Semua cuppies sila berbaris dengan lurus

Temanya hijau n putih. Engagement dia on 25 December, Sabtu. Hohohoho Krismas lah. Patut tema merah putih lah.

Setelah berbaris sila masuk ke dalam kotak
Dah lah mixer cake kat rumah aku ni rosak semasa last time aku buat roti tu hari. Ni buat ni guna mixer my friend, Zirr. Tak pernah lah aku guna hand mixer. Berdebar gak aku takut cake ni tak naik, takut butter icing aku ni tak kembang elok. Alhamdulillah everything goes well. Pack in the box and just put ribbon, coz I`m not really sure how are they going to decorate their box. Kalo dia orang tak mo senang jer nak tanggal ribbon tu. But if tak cukup masa untuk decorate, the simple ribbon should be ok.
Bubuh ribbon, for last touch up

Hari Jumaat, Adi come to my opis to 'fetch' the cuppies. Im glad he like it. Special discount for you, bro!!!

 
By the way congratz for your engagement. It a small step to begin and make a big change in 2011.




pssttt...psstt...bekas kecik tu ingat mahu hadiahkan kepada seseorang. Tetapi terpaksa dibatalkan.

17 comments:

Nazrin Nasir said...

cup cake, yummy..

MamaYatie said...

waa..pandai wat cuppies rupanya...bley amik order la nnt nih..

azwa_amani said...

bestnyer cupcake..

noreed said...

to nazrin: suka cupcake ke?

noreed said...

to mama yatie:hehehe, mmg amik order pun mama yatie. tp bukan besar-besaran lah.

noreed said...

to azwa_amani: thanks...mahu order?roger-roger sy ye...

MasZuber said...

alalalla comelnya packing dia.

kaler hijau putih tue nampak suci aje..i likke..

noreed said...

to mas:thanks mas, design simple jer sbb dah mengantuk :)

Didzy said...

Wah!! Bestlah noreed ni talented bleh buat cuppycakes...mmg nampak yummy!! rasa sayang juga nak makan tu....sbb cantik sangat designnye..

noreed said...

hehehe didzy ni, tu design ngantuk namanya. kalo tgk betul2 line yg putih tu senget2. sian my prenz

AtiEnAbErn said...

noreed :waa ! cantik nye ! .... yummmiiiii !

Gentleman Frog said...

salam,

tahniah, cik noreed bila pula?

the after effect

noreed said...

to atien:thanks :)

noreed said...

to gentleman frog:walaikumsalam, thanks. errr, tlg crkan calonnya bleh?

.::: Princess MOMOY :::. said...

Tahniah dear =)
Momoy masih dalam pencarian =(

noreed said...

to princess momoy: aik???momoy ni terslh bace ke?ke tak baca smp noktah terakhir ni. bukan sy momoy, my friend yg nak tunang tu.

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnyer...nampak sedap laa...
isk...tamo bagi org bagi momoy yer dear =)
NUFFNANG : Apa itu Bonus CTR ?
MIKUCASH PROJECT !!

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino