Walaupun Sekadar Maya...

Salam semua....

This entry special dedicated kepada rakan-rakan blogger yang telah sudi meninggalkan komen di entry sebelum ini.

Just read all the comment about yesterday entry this morning. Speechless.... aku tersangat terharu dengan kata-kata semangat kalian. Even tak pernah pun berjumpa, sekadar melihat gambar yang sesekali terpampang di entry blog masing....tapi terasa persahabatan yang terbina seperti sekian lama.



Nothing more can I say. Thank you so much for all your support. Terima kasih atas rasa prihatin yang diberikan. Thank you so much atas dorongan kalian untuk menaikkan semangat aku yang separuh luntur ini. Memang aku di dalam proses untuk bangun semula, tetapi kata-kata semangat kalian seperti enzim yang makin mempercepatkan proses tu. Thank you. Maaf juga jika ada pertanyaan yang tak terjawab. I will let u guys know about it after i meet the specialist.

And here it is I announce to everyone the people with a good heart with a great blog.




image source:google image

8 comments:

eMMe said...

i always sit by ur side dear~
ape pun yg terjadi, kite kawan suka dan duka, takkan ingin melihat mu nangis sendiri, tawa tangis bersama
okey?

Lina Rahim said...

it is okay if you dont wanna tell us what's the problem/disease/what annoyed u, but life has up and down,u r not obliged to tell us the real truth, u r entitled to keep it yourself if it is better way for you. Just want u to know, we r here 4 u in any situation, not because we pretend as a kindhearted blogger who know each other via online, but we are all human, who have our lackness and incapabilities..hugs and loves..keep writing darls..jangan sedih2 lagi

MasZuber said...

hey, i felt honourned.

thnx noreed.

u take care of yourself k. fight fight!

noreed said...

to emme: thanks emme. harap friendship ini berkekalan :)

noreed said...

to lina:dah agak recover kesedihan sy. tak mo sedih lame2 life must gone on kan. thank u, lina...

noreed said...

to mas: eh thank u kita plak mas ni. hehehhe same2 thank u lah. yes i will fight for it.

Didzy said...

there's no boundaries in friendship..tak kisah dapat kenal online pun asalkan hati penuh dengan keikhlasan nak jalinkan persahabatan..lagipun you mmg deserve full support & our concerns sbb u give us a great friendship too ;) take care noreed, semoga ceria2 selalu!

noreed said...

to didzy: thanks didzy. yup kena ceria2 selalu utk menghadapi thn baru ni. happy new year ye..

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino