I`m Sorry

Salam buat semua...

Dah lame gilerrrr aku tak menjengah ke sini. Ampun ye kawan. Setelah balik dari vacation tu hari, so many things happen. So many things need to be setle down. Kerja yang banyak kat opis mengejar dateline setelah janji-janji manis diberikan kepada user untuk menyiapkan project. Sehinggakan bila aku balik kerja buat kan aku malas nak on lappy, just 'berlingkar' depan tv jer.

Jiwa agak kacau kebelakangan ini. Buatkan aku malas untuk berbuat apa-apa. Tapi lately ni bila jiwa kacau aku makan banyak lah plak. Sebelum ni kalo jiwa kacau, tak lalu makan. Semalam after dinner, bleh aku blasah coklat plak. Haiiishh, nasib baik 'kerempeng' jer badan. Kalo tak sure jiwa kacau sebab badan naik plak.

Setelah jiwa yang kacau sudah kembali tenang sedikit. Kerja di opis beransur-ansur setle. Semangat yang hilang untuk berblog kembali bertiup (walaupun sepoi-sepoi bahasa jer). Insya-Allah aku akan memulakan semula blogku. Kepada kawan-kawan semua yang masih sudi menjengah terima kasih kuucapkan. Agar sokongan korang semua berterusan buat diri ku yang begitu kerdil dan 'rapuh' ni.

8 comments:

gadisBunga said...

kdg2 blogging pun boleh mengurangkan stress. hihihi

FATIN MRAZ said...

welcome back! ;)

MasZuber said...

selamat kembali.......

aceh ceh

noreed said...

to GB: yup btull tu :)

noreed said...

to fatin: hi fatin...thank u

noreed said...

to mas: thank u mas. kita ada hutang awk kan... masih blum dilangsaikan lagi ni, huhuhuh

Gentleman Frog said...

salam,

apa yg mengacau jiwa tu beritahulah kurang2 boleh kami2 disini tolong ^^

DEAR FREN

noreed said...

walaikumsalam gentleman frog,

thank you amik berat. tp biarlah sy simpan dulu buat sementara waktu ye...

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino