Blog Pilihan Malaysia 2010

Salam buat semua...

Cerita pengembaraan aku tertunda sekejap ye sebab mahu joint  sesuatu yang menarik ni.

Bila blog korang dilahirkan? Tahun ni kah? Jom lah kita joint Blog Pilihan Malaysia 2010. Di samping dapat menolong blogger baru seperti aku yang masih merangkak-rangkak ni, dapat jugak tambah kawan baru. Syarat nak joint sengan jer...
  • letakkan link blog BPM in..- dah buat dah
  • nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali) - new born... bertarikh 8 May 2010

Itu saja. Jomlah kita bersaing secara sihat (pinjam kata-kata dari BPM) di samping meramaikan tetamu di blog masing-masing. Terpilih atau tidak belakang kira, yang penting usaha.

12 comments:

Gentleman Frog said...

salam,

blog suka-suka saja, tpi nk try jugalah

airport teaser

eMMe said...

Salam Maal Hijrah Noreed, lame tak kunjung sini...mE pun same, blog skadar suka2 saja, takmo serius2, boring, hehehee....take care dear..

noreed said...

to gentleman frog + eMMe: sama lah tak serius pun. tu yg bhs rojak semacam jer tu...hehehe

Biqque said...

jom join giveaway i :D senang jek! ajak kawan2 ek :D

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

aimannajmy said...

wahh baru tau ni...alamak blog saya baru berhingus huhu...content pun xle best mane huhu..bleh gak nk try ahaks!

WAHIDA ALIAS said...

gudluck kak...akk nye no bape?

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
salam kenalan dari ahli kumpulan 10 No. 382
Momoy datang bagi support =)
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

KimiCnoL said...

1vote for u..

JOM UNDI SAYA =)
"1.Pilihan 9 No346"

noreed said...

to biqque: oh ade GA ye. menarik tu. ok gak sebagai warm-up setelah hampir seminggu meninggalkan blog ku ini.tq for ur invitation.

noreed said...

to pricess momoy: already vote for u. congratz for u also kerana tercalon :)

noreed said...

to kimicnol:dah vote utk awk gak :)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino