Contest: Blog Terkemas

 

 Salam semua...Jom joint contest best ni jom. Aku menyibukkan diri untuk joint contest lagi. Tiada sapa tag, tapi saja gatal mahu mencuba nasib. Kemas ke? Pada pandangan mata aku ok lah...So just try lah jer lah. Kalo ada rezki dapat lah. Kalo tak pun tambah kawan baru.


Syarat-syarat wajib
  1. Follow blog hana and Fyza. tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok >>>>>>DONE (both of it)
  2. make sure korang ada blog tau!>>>>>>Of course lah kan...
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni . >>>>>> DONE
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau. >>>>>> DONE
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina. >>>>>> I`m Malaysian
  6. tag 3orang blogger ok :) 
         Lina - yang telah buat makeover di template nyer...semakin kemas dari yang dulu. I likee...
         MamaYatie - the new banner so cute lah
         Kalam Hati -  bila mahu ada contest lagi ni, sy mahu joint lagi kak :)

pssstt...pssttt....rajin plak aku membuat 2 posting pagi-pagi buta ni kan...

14 comments:

eMMe said...

gud luck, beb, next time i'll tag u, if u dont mind....hehehehe....

Lina Rahim said...

mekasih..hehe..kemaskah blog saya tu..malas sebenarnya nak mekap2 blog ni..ada masa ada mood boleh la..nnt saya buat ye..

noreed said...

to emme: thanks emme. of coz i dont mind, tp kdg2 slow menjwb tag jgn marah ye...

noreed said...

to lina: kemas lah tu...jgn lbt2 tau, tpt utk contest tu terhad.

Kalamhati said...

tq noreed..insyaAllah akak akan join..

hehe tgh perah otak lg ni..nak wat contest apa..tungguuuuu..=p

ozzy said...

good luck..moga berjaya

p/s - kemas dan cantik dua perkara yg berbeza

Afra Yuri said...

your blog memang kemas, should join :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe...gud luck dear =)
MY RECENT POST : Hello Kitty Airlines

Gentleman Frog said...

salam,

blog cik noreed pun kemas

noreed said...

to kalam hati: if buat contest jgn lupa jemput ye

noreed said...

to ozzy: thanks bro :)

noreed said...

to afra yuri: thank u dear. cuma skrang bz memanjang, posting entry pun jadi tak konsisten macam dulu.

noreed said...

to pricess momoy: thank u princess.

psstt..psstt...bercuti ke mana??

noreed said...

to gentleman frog: tq. but jeles dgn blog awk yg slalu buat entry in english dgn bagusnya...

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino