Sedih

Salam buat semua pembaca blogku.

Current mode aku tengah bersedih sesangat. Blog pun malas nak update semalam. Hari ni jer ade sket kekuatan untuk aku menulis dan sharekan bersama kalian. Dengan harapan korang dapat memberi support kepada semangat ku yang dah luluh ni.

Hari Isnin lepas aku gi clinic. Membawa perkhabaran yang kurang enak dari Encik Doktor. Terpaksa berhenti dari membuat aktiviti yang aku sangat suka skrang ni iaitu jogging. Segala aktivit lasak terpaksa aku hentikan. Sedihnya...sedih sangat. Kena makan satu supplement ni seumur hidup. Bila dengar berita tu, aku rasa tersangalah down. Macam mana plan untuk aku hiking bulan January ni. Punah segala-galanya.

Terima kasih kepada my dear friends yanng bersama aku semasa aku down. Adi yang always know how to cheer me up, Zirr n Fadh yang setia mendengar citer ku and tak lupa pada my dear cousin, Nadiah yang sentiasa boleh menenangkan diriku. Bulan January nanti, aku nak refer kepada doktor pakar. Aku akan terangkan lebih detail selepas tu. Buat masa skrang sorry, aku agak keberatan untuk berkongsi. Cuma ku perlukan kata-kata semangat dari kalian.

sad

18 comments:

gadisBunga said...

awak sakit ape ni? risau la GB dgr....

eMMe said...

Noreed...nape ni dear hurm?
ape pun yg terjadi, u kene kuat
tabah dan tenang menghadapi ape jua keadaannya..ai doakan u sembuh dari segala penyakit...Amin...take care owez.

Lina Rahim said...

Darling, mungkin tak sesuai jika saya kata, "saya faham perasaan awak..", tapi jangan terlalu lama pandang pintu yang tertutup, luaskanlah pandangan hatimu ke pintu2 lain yang terbuka..jika tak dapat lagi jogging/hiking, mungkin lepas ni boleh involve seriously dalam bisnes cupcake..kan Noreed pandai buat cupcake (comel sangat cupcake entry haritu), tak pun cuba involve dalam bidang penulisan, sebab saya tengok penulisan Noreed indah dibaca wpun melalui blog..

MasZuber said...

bawakk bersabar yea noreed..dugaan tue..

Gentleman Frog said...

salam,

penyakit serius ke noreed?

died a hero

Didzy said...

Setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya...banyakkan sabar & berdoa yer dik..

khairolghani said...

kena penyakit apa?berkenaan tulang ke?dengar cakap doktor..makan ubat..

noreed said...

to GB: thank u for ur concern. nnt kita citer ek. not really in good mood to answer that. really sorry n thank u :)

noreed said...

to emme:thank u atas doa emme.insya allah i will be strong.

noreed said...

to lina:wah sungguh terharu baca komen lina ni. terima kasih byk2.may be u are rite, i can seriously involve in writing and making cuppies...tp masih agak kecewa kena berhentikan my outdoor activities.

noreed said...

to mas:thanks mas. awk truskan jog utk sy ye :)

noreed said...

to gentleman frog:nnt kita citer ek. bila sudah ok sket...anyway tq for ur concern :)

noreed said...

to didzy:thank u so much my big sis(err mcm ragu2 plak didzy lebih tua dr sy).doakan sy sembuh ye...

noreed said...

to khairolghani:eh dah lame en khairol kita ni tak melawat blog kita. kind of lah...yup so far tak skip lagi mkn ubat tu...mahu baik kenalah mkn ubat kan..

Didzy said...

Noreed, saya turut mendoakan awak cepat sembuh. banyakkan berdoa...bak kata kawan kite lebih kurang bunyinye mcm ni : with prayers, we can move mountains. Doa tu pun senjata orang mukmin juga. Jadi jgn putus berdoa tau.

Eh..agaknya sape ye yg lebih tua ye...haha saya baru je masuk 3rd series tau..hehe

noreed said...

thank you didzy. masuk 3rd series thn ni ke? kalo thn 2010 3rd series kita sebaya lah didzy.

princess_zarizs said...

Baru baca entry my dear...
Cuti dah jadi 29+5 hari... So nanti kita buat appointment with doktor ye..

noreed said...

ha?cuti awk dah tambah? bestnyer. ok thanks...nnt kita gi ek.

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino