GIVEAWAY eqbalzack "SERBA SATU"


Halllooo..haallooo....semua pembaca blogku.

Entry ke-3 buat hari ini. Tak pernah lagi sepanjang aku blogging ni buat entry lebih dari 2 dalam sehari. Semuanya gara-gara closing date, beberapa entry contest. Ok ini GA "SERBA SATU" best yang dianjurkan oleh saudara eqbalzack. Nama GA pun gempak kan. Serba satu dah macam hantaran perkahwinan plak. Nasib baik tak serba satu berdiri. Ok-ok aku dah merepek sangat dah ni. Jom lah kita joint GA best ni. Sebab apa best, sebab hadiah untuk GA ni adalah dari.....


Barangan IKEA kan cun and unik. So rugi kalo tak joint. Nak tahu hadiahnyer????


Ha..yang itu adalah Frame & Tea Towel Table  IKEA. Best tak? Tu baru hadiah saguhati tau. Ada 10 hadiah saguhati Encik Eqbalzack nak bagi. Dan hadiah utamanya ialah....jeng, jeng, jeng,....

Ni dia hadaiah utama utk GA ni. Table lamp Ikea. Bestnyer kalo dapat. Boleh letak kat sebelah my lappy, teman kan aku blogging. Huhuhuhuhu....

Nak ajak Lina untuk joint contest ni. Itu hari Lina tak sempat joint contest Blog Terkemas, harap-harap kali ni sempat.


Tarikh Tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 
1.1.11 jam 11.11 pagi


psstt..pssttt..no follower saya yang ke 2011, seiring untuk melangkah ke tahun baru. Markah bonus untuk menang tak Encik Eqbalzack???ngehngehnegh....

6 comments:

Lina Rahim said...

biar betul.dah last minute betul ni..

anyway, Lina nak tanya dulu Noreed g Jepun area mana? kos travel sampai rm4k tak?ke lebih?

noreed said...

kehkehkeh...saje mendera lina.

nagoya. er waktu ade mas fair, so ticket pegi balik rasanye dlm rm1700. tapi i live at my auntie house yg kebetulan ada kat sane. mau backpacking ke?

Lina Rahim said...

tu la..kalo mahal sangat, nak backpacking je..sbb ada abang ipar kat Osaka..tapi bulan 4 dia dah balik msia..tengoklah camna dulu..kalau ada rezki lebih boleh la..kalau tak tengok gambar je la..

noreed said...

oo ok lah, stay with ur BIL. save tpt tinggal.4me backpackers to japan not really a good suggestion. food n language is the biggest prob.even kat supermarket pun dia org susah nak phm english.

E.d.Y said...

wow..no 2011 tu..mintak hadiah special la..huhu

good luck

noreed said...

dah mintak sambil tersipu-sipu malu ni, edy. Harap-harap tuan blog mendengar permintaan sy ni.

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino