'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Salam semua...

Bagi warganegara Malaysia hari ini cuti umum. Buat apa hari ni. Im stuck at home, buat kerja-kerja opis yang masih banyak terbarai tu. Huhuhuhu. Besok bergati ke tahun baru. Sebelum berganjak ke tahun baru aku mahu melangsaikan beberapa hutang yang tertunggak ni. Hutang contest yang telah ditag oleh Puan Lina di rumah SERENITY AND SERENDIPITY. Thank you Lina. Lame terperap sebab kena cari gambar peace.



Contest Peace No War ni, eh bukan Contest Peace (memandai tambah perisa  sesedap rasa aku ni), dianjurkan oleh adik kita iaitu EZAN IDMA Seperti biasa ada beberapa syarat yang perlu dipatuhi, untuk joint contest ni. Dah tu korang ingat sengan jer nak menang contest? Sila follow the rules ye...
  1. Click button "Follow" kat blog  EZAN IDMA. Optional sebenarnya syarat ni. Ramai ok follower adik manis ni. Semasa aku buat lawatan hari ini, lagi satu jer 800. I be the 799 follower. Oh! Tiba-tiba sangat suka no tu. - Syarat optional pun telah dilaksanakan
  2. Ada blog + Warganegara Malaysia - Syarat ini Lulus dengan mudah
  3. Letak banner contest ini di entry + di sidebar berlink kan belog ini. - Sudah patuhi jugak
  4. Tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org - Ini agak lemah sket. Sebab hari ini adalah hari last takut tidak berkesempatan lah plak. Bagi pada rakan blog 3 pertama yang telah meninggalkan komen di entry Cupcakes for Engagement * MamaYatie NazrinNasir * Azwa_Amani *
  5. Sudah join tinggalkan komen - Yup, sudah meninggalkan jejak di sana.
  6. tarikh tutup pade 01 january 2011 - Happy New Year Everybody and Happy Besday to Lina 
Dan dengan ini ku pertaruhkan gambar yang fresh from the oven baru amik last weekend. Demi Ezan ni tau akak buat muka tak malu amik gambar peace dekat crowd manusia di KLCC. Lama dah tak buat kerja-kerja peace ni. Terasa muda belia plak gambar ni....kehkehkeh....



Ada hadiah misteri kata tuan blog ni, apa agaknya kan...nak tau jom lah joint contest ni. Mana tau bernasib baik, di tahun baru ini.

psst...pssttt...match plak color tudung dgn background. Nasib baik tak jadi sesumpah.

6 comments:

JIJI YU said...

ahah cam lawak jer name kontest ni..tapi kiut..ehehe

noreed said...

sekadar mencuba nasib. dan harap-harap bernasib baik

qasehraihan said...

noreed..akak follower ke-164

{ finieViolet} said...

salam..

alaa.. x sempat nak join dah..dah expired... hampeh! thanks sudi ke blog mlm td..:)

noreed said...

to qasehraihan: thank u kak :)

noreed said...

to finieViolet:takpe2 insyAllah ade contest lain nnt sy tag org roger kat finie ye?(err ok ke panggil finnie, pjg benar namanyer ni..heheh)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino