Thumb Drives Yang Lazat

06 August 2010 - Sangat-sangat tidak ada mood untuk mengupdate blog. Feel sad with my reality life. Oppss tak ada kena mengena dengan rakan blogger semua yea. Tidak ada kena mengena dengan dunia maya. Tapi aku gigih gak nak buat posting, dah berazam nak buat posting every day or paling teruk pun 2 hari skali. So, aku pun mencari lah intresting topic untuk dikongsi bersama. Taaadddaaa! Nah ku hidangkan menu hari ini, USB Drives (a.k.a.s thumb drives) yang lazat tapi tak bleh dimakan.


Caption for this picture:
  1. Fun Fries ni mahal sket ye harganyer US$28 and bleh dibeli di usb.brando.com 
  2. Terliur tengok Takoyaki (Japanese Food)  ni. Sedapnyer lah. Sape-sape yang mengidam the real Takoyaki yang bleh dimakan bleh didapati di JJ yea...hehehe iklan jap. Yang tak bleh makan and berharga US$106 bleh didapati di japantrendshop.com
  3. Bento ni kapasiti dia 4GB, kalo nak pilih bento yang lain sila lah ke usbgeek.com
  4. Burger comel ni  pun 4GB and berharga US$28. 
  5. Pie ape agaknyer ni ek? Apple pie ke? Chicken Pie? Yang pastinyer pie ni special ada mentol berharga US$50

Source from : techfemina.com

4 comments:

ozzy said...

salam..
cuma nak beritahu nanti tanbah shoutmix ye..senang kwn2 nak tinggal jejak

p/s-masukkan iklan nuffnang juga..dpt gak duit

noreed said...

walaikumsallam ozzy,
dah masuk kan shoutmix, tp malu tiada pesanan yang ditinggalkan. so dah delete. :(

baru jer start blog ni, bleh ke daftar dgn nuffnag?

kakyong said...

noreed,
oowhh. sgt comel tumb-drive itew...

daftar jer dgn nuffnang...

noreed said...

hehehe comelkan kak yong.tengok yang takoyaki buat sy lapar jer.
ok i will register dgn nuffnang.malu tp mahu :)

thanks pada ozzy n kak yong yg bg nasihat. really need that.

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino