Giveaway Hari Raya kakyong[dot]com

25 August 2010 - Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blogku.

Begitu cepat masa berlalu, tak prasan hari ini dah 25hb. Tangguh-tangguh satu entry contest ni dari hari ke sehari tak buat-buat. Hari ini tarikh tutupnya. Aku gamble jer lah joint ni. Harap-harap kak yong terima entry ku ini.

Giveaway Hari Raya kakyong[dot]com


Ni merupakan kali kedua aku joint contest di blog kak yong. Sebelum ini aku joint Contest Tagline. Rajin sungguh kakak ku ini membuat contest. rezeki lebih katanya. Baguslah kan, ada rezeki lebih boleh lah kita sharekan bersama. Semoga rezeki kak yong bertambah murah lagi ye.

Hadiah-hadiah menarik telah disponsor oleh 2 tauke besar yang arif di dalam bidang membuat cake; iaitu:
Sesape yang rajin membuat cake, mencari bahan-bahan membuat cake, sila lah ke Ummie Cake House dan kepada sesape yang ada occasion nak tempah cake, cupcakes and biskut bleh lah menjengah di Anis Sweet Chocs & Cakes. Ada hamper hari raya lagi.

Ok itu saja. Fuhhh semput membuat entry contest ni. Tulah buat lagi kerja last minute. Sesapa yang sempat membaca entry ku malam ini, sila lah joint. Mana tau "untung sabut timbul, untung batu tenggelam". Harap-harap sabut lah hendaknya.Kepada semua contestant good luck and special thanks to kak yong sebagai penganjur contest ini.

6 comments:

kakyong said...

noreed,
ok pass..
thanks sudi promo ummie cake house & anis sweets chocs & cakes

noreed said...

yeah....thank you kak yong :)

Mr PenyuBiru said...

tak rugi join contest ni. menang kalah belakang kira yg penting mencuba kan.

noreed said...

to Mr PenyuBiru: tulah, di samping dpt mengasah bakat menulis dpt gak member baru

Cik Su said...

dapat kek ke nanti..best tak hadiah nye

noreed said...

to cik su: bukan cake cik su, ade cabutan bertuah berupa hamper kuih raya, coklat n kad raya. thank u singgah di sini cik su :)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino