Pembuka Tirai 2010 Yang Baik

Salam buat semua....

Huhuhu sudah malam baru aku terkedek-kedek mahu update blog. Hari ini busy di office. Ye aku menyambut New Year di opis. Sadis kan. Apa mahu buat, kerja perlu disiapkan menjelang tahun baru ni.

Tapi tak pe, even pergi opis pun hari ni hati ku berbunga-bunga. Its really a good start for my new year. Ini disebabkan ada rezki yang masuk. Alhamdulillah rezki dari GA Serba satu. Aku tidak menjadi pemenang utama dan bukan juga sagu hati, tetapi pemenang bertuah. Hoyeaahh!!! Menjadi pemenang bertuah follower ke 2011. Cantik jer no follower tu, sempena tahun baru ni. Sebelum tu aku tinggalkan ala-ala nota kaki kat entry aku untuk contest ni.
psstt..pssttt..no follower saya yang ke 2011, seiring untuk melangkah ke tahun baru. Markah bonus untuk menang tak Encik Eqbalzack???ngehngehnegh....
 Dia mendengar permintaan diri ku ini yang sedang buat mata terkedip-kedip macam kucing Puss In Boot dalam citer Shrek tu. Thank you so much.Saudara eqbalzack siap tinggalkan komen lagi kat my previous entry. Tapi sebelum tu, aku dah terlebih dahulu terjah blog dia dulu untuk skodeng keputusan GA berikut.


Dan hadiah yang bakal aku terima adalah...


Jall Organiser IKEA. Wow, sangat lah best. Katanya segala proses untuk pos akan dibuat hari Isnin ini. Oh Mr Posmen cepat lah datang bawa itu hadiah kepada ku.

Penyertaan dari pemenang utama GA ini memang superb, MMGIRLKLY MICHELLE She deserve to win. Kreatif and really she put an effort to win it. Congratz girl!Kepada semua yang menang tahniah diucapkan yang tak berjaya jom try lagi untuk next GA.

Dan kepada pihak penganjur, saudara eqbalzack tahniah jugak sebab penyertaan untuk GA begitu ramai sebanyak 391 penyertaan. (Kalo aku buat GA jangan kata 90, 9 orang pun blum tentu lagi kut) Terima kasih kerana bermurah hati menyediakan hadiah tambahan kepada follower bertuah ni. Dengar citer ada pihak mahu sponsor untuk GA tahun ini. Jangan lupa roger-roger ye nanti. Kepada semua jom terjah ramai untuk GA yang seterusnya pada pertengahan Januari kalo tak silap, sebab hadiahnya sungguh lumayan seh. Gi skodeng dulu bakal hadiah yang meletopsz tu.



ppsstt...ppssttt...sebenarnya ada rezki lagi sebelum GA ni, tapi masih belum 100% confirm. Nanti kalo dah confirm aku sharekan bersama kalian ye.

14 comments:

JIJI YU said...

tahniah2..dapat benda alah tu..
restoran tu kat kota bharu semestinye..dekat ngan masjid muhammadi..mase bukak 10 pg smpai 4 ptg jer..kalo lewat mmg konferm laok habes..

deCrewz said...

Tahniah.. Nantinoreed buat pulak GA..

noreed said...

to jijiyu: aduhai jauhnyer. tak pe2 plan thn ni mcm mahu cuti2 msia ke pantai timur. kalo ke sana bleh put in itinerary.

noreed said...

to deCrewz:hohoho, pengunjung blog sy tak 'kencang' lah. kalo buat GA tak laku nnt.

Kyuubi said...

tahniah2. rezeki tahun baru :)

noreed said...

to kyuubi:ha`a rezki thn br. thanks :)

princess_zarizs said...

ala bestnya hadiah awak.. Baru nak ajak awak p IKEA beli benda alah tuh... hehehhehee

noreed said...

boleh jer, nnt hari rabu ni kan nak gi area sane.jom mkn meatball kat sana.nyumnyunyum.

Gentleman Frog said...

salam,

aha noreed nak kahwin btul tak?

THE EVIL EAR

gadisBunga said...

weehoo! tahun baru bermula dgn hadiah! best la kamu... :D

noreed said...

to gentleman frog:ha?!?! solan ape ni en katak?confuse sy. bukan entry ni citer ttg hadiah GA ke?

noreed said...

to gadis bunga:rezki pembuka thn baru tu namanya gb.

eqbalzack said...

terima kasih atas entry ni...
sebenarnya abg eq mmg dah ready hadiah followers 2011...saje tak nak bitau coz kalau bitau nnt ada yg dok tunggu angka 2011 tu...
hadiah tu semua insyaAllah minggu ni assistant abg eq akan uruskan semua...hehe

noreed said...

ooo ye ke. btull gak kalo bgtau, nnt org duk tunggu jer angka tu. ok saya menunggu dgn penuh kesabaran, walaupun dlm hati sbnrnyer sgtlah tak sabar nak guna.ahaks :D

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino