Mesra Bertukar 'Smile'


Mesra kad Petronas 

Tahun baru minyak pun bertukar baru.
Dari Mesra beralih ke Smile
Terpengaruh dengan rakan yang tidak berapa nak sebaya
Smile kad Esso


Menuggu point Mesra membuatkan aku kebosanan
'Tak Sabaq' aku nak menunggu.  (baca dengan loghat Kedah ye)
Mahu perlaburan jangka masa pendek.
Because life is so short
So I just want to enjoy the moment





Bye-bye Mesra, here I come to you with a Smile.


psstt...psstt...tidak cukup masa mahu membuat entry yang panjang. Maka entry ciput ku keluarkan.

26 comments:

WAHIDA ALIAS said...

nape tuka kak?lg byk benefit ke smile tu

gadisBunga said...

smile lagi cepat ek?

kite dah redeem point mesra untuk minyak rm20. huhu~

MasZuber said...

so i put a smile here..:-)

noreed said...

to wahida:tak lah trus buang kad mesra tu wawa. simpan lagi. cumanya smile ni bleh redeem mase tu jugak.

noreed said...

to gadis bunga:eh dah tukar gambar lah. 2 kali tgk, match kan nama n picture.heheh ayu gitu.

ha`a my friens said lagi cepat.awk redeem mcm mn yg mesra tu gb? tu hari nak redeem nyer lah byk songeh, tu yg beralih arah ni.

noreed said...

to mas: so i smile back at u...hehehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ciput pun nice

princess_zarizs said...

SMILE: 1000 point dapat minyak RM15

Sepanjang 2 tahun Saya dah tukar minyak lebih dari RM100 guna kad smile.. Tuh belum dikira tukar kupon makanan.

noreed said...

to lekat lekit story: huhu pjg btul nama. thanks for the comment.terlalu bz skrang serta ketandusan idea jugak. tu entry ciput jer

noreed said...

to princess zaris: tudia duta esso dah dtg menyinggah.hehhe

SBC Admin said...

Salam.
Saya dah lama guna "smile" ni. Dapat lebih milage percuma. Tak payah tunggu-tunggu.

Gentleman Frog said...

salam

yup life is short now people die in their early 30s.

Lina Rahim said...

life is short, so enjoy every moment - well said..!

Ujang9897 said...

hihi..aku suke entry nie...unik dan best

::nuRuLaDHar:: said...

xbape phm...so smile jek la..hihi =)

noreed said...

to mr frogie:walaikumsallam. yup btull tu, buat kan kita perlu merenung kembali kehidupan kita.

noreed said...

to sbc admin: oo ye ke lebih millage? bagus2 disituasi harga minyak trus mencanak-canak naik ni.

noreed said...

to lina: errr, salah ke apa yg sy ckp tu, lina?

noreed said...

to ujang: thanks ujang.eh dah ok ye ur blog layout. cayalah

noreed said...

to nuruladhar: tak pe senyum itu kan sedekah :)

FATIN MRAZ said...

ai lak pakai jer sumer..mesra..smile.. bhp.. isi kat mana pun leh claim points..
p/s:x dinafikan, poin kad mesra leh claim dgn cepat n best.

Abu Aiman said...

susah nak jumpa esso/mobil kat area tempat saya lalulalang... so takleh nak smile, tapi mesra.. ;)

noreed said...

to fatin: 'boh' jer ek fatin? hehehehe

noreed said...

to abu aiman: tak dinafikan esso nyer station agak limited.

norh said...

Smile Always... :)

noreed said...

to norh: senyum itu kan sedekah :)

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino