Dialog Suara Hati Tentang Facebook

Di kala semua orang sibuk memperkatakan tentang facebook (FB) akan ditutup, aku antara endah dan tak endah. Tetapi di ketika ini, detik dan saat ini tiba-tiba aku bersetuju sesangat. Kenapa? Jom ikuti sessi dialog bersama jin...eh bukan sessi dialog suara hati seorang budak degil


Facebook akan ditutup

Lokasi: Opis
Waktu: 5.50 petang
Tarikh: 11.01.11 (Cantik plak tarikh hari ni)

Suara hati yang baik: Fuh!!! Dah setle sket kerja ni. Nak tengok FB jap lah. Tapi tak mo tengok status dia

Suara hati yang degil: Alah tengok sket jer, no harm nyer lah.

Suara hati yang baik: Jangan nanti ko kronik punyer nanti.

Suara hati yang degil: Lorr....Tengoklah.  Tu pun takut. Tak rock btull lah ko ni. Cepat lah click.

Suara hati yang degil berjaya menyuruh tangan kanan untuk click. Selepas itu, mata melakukan tugas untuk membaca, dan outputnya jantung berdegup kencang. Jiwa tak keruan.

Suara hati yang baik: Padan muka!!! Kan dah kronik......



pssttt...pssstt...nak ku delete dia dari friendlist macam tak patut plak. Dia tak buat apa-apa kesalahan pun lagipun nanti dia tahu. May be after this I should hide dia dari appear kat wall aku. Dan lagi bagus kalo rumors tetang FB nak tutup 15 March ni menjadi kenyataan.


credit picture to: thenextweb.com

17 comments:

MasZuber said...

kalo kes tahan nak tgk tutt..yg tue kene hide jea wall dia..

memang xkan nmpak status dia..

noreed said...

kalo hide pun kadang-kadang degil gak nak tgk...

Didzy said...

Oh, jadi stalker ke kat FB? once in a while saya pun mcm tu jugak...hehe but I totally agree kalo FB tu kompem di tutup March 15 ni..

gadisBunga said...

ehem.

ehem ada makna ni.
hihihi~

noreed said...

to didzy:heheh stalker yang kronik.tapi rumors ttg fb tu macam tipu jer lah, didzy

noreed said...

to gadisbunga: gb batuk ek? sian gb nnt gi farmasi amik ubat batuk ek..heheheheh

kakchik@ella said...

tak paham kenapa tapi bab nak tutup fb tu, kakchik takda masalah.jom bermesra di blog camni.hihi ..

Enh Ear said...

normal kalo gatal nk tengok..
tapi baik delete ja..
lagi tak delete lagi tersekat ja idup ni....
hihihi

Ujang9897 said...

hihihi...ramai jer rase mcm nie

noreed said...

to kak chik: tgh mesra2 dgn blog kak cik gak.

noreed said...

to enh:sedang cuba mengawal diri supaya tak menjenguk ke fb yg tak sepatutnya

noreed said...

to ujang:tu lah kan...kind of stalker sebenarnya

JIJI YU said...

ahhaa..pernah jugak jadi kat aku camni..

FATIN MRAZ said...

salam.. uhuk2..

noreed said...

to jiji: tak best kan perasaan tu...

noreed said...

to fatin: walaikumsallam, fatin batuk gak ke? nnt gi farmasi beli ubat batuk ek...hehehhe

zanna said...

Salam..sukla tengok blog awak menarik

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino