Saya Merajuk Ke?

Salam di petang Jumaat buat semua pembaca blogku.

Sudah berapa aku tak update blog? Hampir seminggu. Huhuhu. Sampai Emme tinggalkan message lagi di shoutbox. Thank you, Emme for your concern.

Merajuk ke sampai berhari-hari tak update blog? Ha`a merajuk, merajuk panjang. Merajuk dengan komen-komen yang kalian tinggalkan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hehehe tak adalah. Dah kenapa plak aku nak merajuk. Kata kawanku Fadh, yang dari utara tu, "merajuk tak ada 'arah' ".

Aku busy yang amat sebenarnya. Waktu opis hour aku seringkali berakhir di waktu malam. Balik dah tak nampak matahari. Hilang cuti hujung mingguku, kerana terpaksa datang ke opis. Semalam cuti Thaipussam pun kena datang kerja. Aduhai stress sungguh selagi project ni tak roll out. Naik juling mata nak checking data-data yang ada sebelum migration dibuat.




Dan bila stress jer, Mc D pasti menjadi sasaranku mencari Mc Flurry Oreo. Tepat sungguh kata-kata kat cawan Mc Flurry tu, "Sweet Satisfaction". 

Kepada kawan-kawan yang dikasihi sekalian, harap maaf ye jika datang ke 'rumah' ku ini agak 'berhabuk'. Nanti bila project aku ni dah setle rumah ku ini akan kembali berseri-seri. Jangan terus merajuk tak datang sini ye. Project akan roll out on 1 February ni. Harap-harap semuanya berjalan lancar. Ammmiinnn...



psstt...psstt... type cepat-cepat sementara menunggu kawanku setlekan data-data nyer untuk migrate ke sistem aku plak.

25 comments:

Al said...

1 option klo x nk bz ngn keje
jom smbg study..haha

gadisBunga said...

uhuk uhuk!! uhuk uhuk!!1

ish ish ish...rumah sapa la berhabuk ni...? hihihi~

noreed said...

to al: tak mo, malas dah nak blajar. hehehe. truk btul aku ni

noreed said...

to gb: dah dtg tu tlg sapukan skali ye. ;p

whitecappuccino said...

ala siann..bz rupanya..takper..nanti dah free skit mesti update blog 15 min satu kot :)

noreed said...

to whitecappuccino: oh sy blum menjadi blogger tegar seperti itu lagi. :)

Didzy said...

hi noreed! rindu kamu! ingat pergi bercuti lagi rupanya jadi workaholic..sian
agak2 brapa lama lah noreed 'merajuk' kali ni ek..hehe

JIJI YU said...

muehe kalo majuk betol2 tadi aku nak pujuk...

norh said...

take care noreed :)

eMMe said...

salam Noreed, mE dah agak dah, mesti u bz punye, saje jenguk....tolong betulkan sofa merah tu kedudukan dia senget, hehehehee....selamat kembali berblog yea...bak skit sweet satisfaction, nyummy~

kakchik@ella said...

sebenarnya noreed, kakchik pun trtanya-tanya ke mana lah noreed menghilang. dah mula risau dah .. noreed ni tak sehat ke?merajuk dgn kakchik ke?

sib baik noreed tak apa-apa. hihi ..

Lina Rahim said...

takpe..keje lebih penting dari blog..keje lah yang bagi kita rezki..

kakyong said...

singgah jengah noreed.. koje baik2 yer.. pasti dikasihi boss... ;)

noreed said...

to didzy:bercuti lagi?huhuhu, hutang cc semasa pergi bersuti tu hari pun blum habis bayar lagi.bg hutang setle baru pikir mahu bercuti ke mana.

noreed said...

to jiji yu: menyesal sy majuk tipu2 jer..hehehe

noreed said...

to norh: tq singgah, norh.u too take care, dear

noreed said...

to emme: no, no, no. tak mo kongsi mc flurry dgn emme. hehehhe.

noreed said...

to kak chik: ha`a merajuk jeles dgn kakchik, sbb jari kak chik cun, runcing-runcing(refer to ur blog name) my jari kontot2. tq kak chik for ur concern. muaahh...

noreed said...

to lina: hallo dear, pjg giler citer bercuti kamu. tak habis baca lagi. baru baca sekerat jer. so tak leh nak tinggal jejak(komen).sesapa nak bercuti ke labuan gi serbu blog Lina sbb dia baru blk cuti-cuti msia, labuan

noreed said...

to kak yong: ammiinnn buat ayat terakhir tu :)

mommy nana said...

aler bz tu mmg. ade time lapang bebennooo... xper tk ur time.. jgn smpai lupe mkn.. mnum sumer2... ;)
huih mo dpt knaikan nih... hheheh

Kyuubi said...

aku study pun sama juga. entah kenapa penat aja memanjang.

hans said...

jgn amalkan selalu makan aiskrim dkt mcd
manis
heheheh

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

WAHIDA ALIAS said...

hehe..sempat lagi menaip di celah2 kesibukan

a t i E n a b E r n ! said...

he3 .. noreedd ! lame daa atien x BW kat blog awk .. merajok ?he3..

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino