Kenapa?

Sometimes I expect you did that,
But you dont....

Sometimes i dont expect he to do that,
But he did....

I dont expect much,
Just care...Like a Care Bears...hehehehe




psstt...pssttt...teringin nak tengok cartoon Care Bears sebenarnya. Antara my favourite masa kecik-kecik

16 comments:

FATIN MRAZ said...

mase childhood ai suke tgk tom sawyer & huckleberry finn.. miss that cartoons ;)

TunTeja said...

suke ayat2 kat entri ni :)

MamaYatie said...

a'ah laaa..rindu sngtt..kat you tube ada kan?!

noreed said...

to tun teja: ayat-ayat yg timbul bila mata tak leh nak lelap mlm tadi.

noreed said...

to mamayatie:oo ada ek? tapi tak puas lah tgk kat utube, mamayatie

noreed said...

to fatin:eh nape, sy dah bls komen awk td tp tak publish...

tak follow sgt citer tom sawyer tu

MasZuber said...

hmm..
itu la..
jln selamat, kurangkan expectation..

biskut said...

ada ker kartun care bears tuh reed..hmm,bisk lum pernah tengok lagi.

noreed said...

to mas:tetapi kadang-kadang tu masih mengharap jugak. tu yg konflik jiwa. solution, jom tgk cartoon. hehehhe

noreed said...

to bisk: mcm pelik plak nama sy jd reed. hehehe tp ok gak, lain dr biasa. bisk ni muda sgt kut, masa zaman bisk dah tak ade citer tu.

JIJI YU said...

nape mase2 aku kecik2 aku tak penah lak dengor kewujudan katon ni

noreed said...

mungkin masa awk lahir, cartoon tu dah pupus

Didzy said...

care bears! dlu masa kecik2 pun saya minat tapi skarang saya tak pasti which characters yg saya suke sangat2..dah hilang ingatan..hehee

noreed said...

to didzy:i like the part they buncitkan perut untuk kluarkan power kat tummy dia org. hahahha so cute

whitecappuccino said...

hehe..cute ler!!

noreed said...

cute dan citer cartoon ni byk memberi pengajran ttg nilai murni. cartoon skrang dah kurang nilai2 murni

 

talkIsaid Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino